ChurchOfCthulhu Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 Pret: 1400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0740801310 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un bass Sire Marcus Miller V7 fretless cu cinci corzi. E varianta cu corp din swamp ash si gat de maple, finishul e alb, dar e semi transparent. Tastiera e glossy si are fret markers. Are doua doze Jazz-style, fiind practic o replica de Fender Jazz bass. Include si deja celebrul preamp Marcus Heritage cu control pentru volum, ton si pickup blend (stacked), bass, inalte si medii plus frecvente medii (stacked). Are si switch pentru mod activ sau pasiv. Preampul functioneaza cu doua baterii de 9V. Scale de 34 inch, profil neck in forma de C, foarte confortabil. Basul suna excelent si se preteaza la absolut orice gen muzical, de la jazz si blues pana la rock si chiar metal. Preampul ofera posibilitati vaste de ton, de la clasic la modern. A venit cu corzi flatwound, dar intre timp le-am schimbat cu un set de black nylon tapewounds. Suna bine cu ambele tipuri de corzi. Am basul din 2018. A fost ingrijit si arata ca nou, avand doar urme minore de utilizare. Intre timp Sire a scos un model cu upgrade la preamp si nut din os, dar diferentele nu sunt foarte mari. Modelele noi pleaca de la 2900 lei pe Thomann, eu vreau pe al meu 1400 lei negociabil. Fara schimburi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potarnul Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Am vazut ca nu are bulinele alea pe "tastele" 1,3,5,7,9,12, etc. Are ceva marcaje pe gat? Nu am gasit pe net poze cu gatul basului cum se vede cand canti la el Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChurchOfCthulhu Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 are "buline" pe lateral, ca un bass cu freturi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts