www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Bearfoot Honey Beest Plus

Recommended Posts

Pret: 650 RON
Link producator: https://www.bearfootfx.com/store/overdrives/honey-beest-plus/
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Bearfoot Honey Beest Plus este varianta uprgradata a celebri pedale Bearfoot Honey Bee. Bearfoot FX by BJFE sunt pedale fabricate in USA cu componente de top dupa unul dintre putini builderi boutique ce au venit cu ceva cu adevarat nou de la Tube Screamer incoace: Bjorn Juhl. Am avut si inca mai am mai multe pedale de la el si pot spune ca toate au ceva deosebit fata de concurenta - tonul foarte echilibrat si dinamica extraordinara, raspund ca un amplificator foarte bun pe lampi. Pedala suna si se simte ca un Fender Tweed dat in blana, iar fata de versiunea normala are ceva mai mult gain (are un fel de boost pus in fata, controlabil printr-un potentiometru - cu boostul la zero este fix Honey Bee), dar si 2 canale selectabile. Este o pedala extraordinar de dinamica si care in mana unui chitarist priceput face dintr--un clean normal un ton de Tweed exceptional, dar si aromele complementare vintage inspirate de tweed (Supro, Gibson GA sau Ampeg). Nu are rost sa o laud, a fost atat de multa valva cu ani la rand cu gama de Honey Bee incat deja a ajuns o pedala clasica. Am pus totusi un demo pentru cei ce vor sa auda exact cum suna (cu pedala simpla, acesta mi se pare elocvent)

In Europa este foarte greu de gasit, iar direct de la producator costa $200 + shipping + taxe vamale si TVA 19%, deci nu putin. In plus este out of stock. Eu vreau pe a mea 650 lei pret FIX si NU sunt interesat de schimburi. Functioneaza si arata impecabil.

https://www.bearfootfx.com/store/overdrives/honey-beest-plus/

Contact 0731 444 646

Bearfoot Honey Beest Plus ..jpg

Bearfoot Honey Beest Plus.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.