www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Pedale

Recommended Posts

Pret: 0 RON
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Pedalele sunt folosite, trebuie curatate(carcasele), in rest functioneaza fara probleme. Gt-od-ul are mod zack wild iar Dod-ul are true bypass, led, un switch care mai adauga joase si mufa de alimentare schimbata cu una normala(nu jack mic).Eventide-ul inca are folia pe ecran. Am si ceva surse pt cei interesati. Tunerul il vand ultimul. La preturi nu m-am gandit, dar astept propuneri

3529F0AB-4713-47AC-8900-03E12D7D43B8.jpeg

Edited by Mosh Craciun

Hello . Az m-am intalnit cu colegul nostru  @Mosh Craciun  , nu este mosh ..hehe 

Pedala este OK . Suna super   oricum este o alta dimensiune fata de ce am in Zoom  astfel combinate este ceva de poveste .Plus am scapat de instalat trei procesoare ca sa fac  efectul " schimmer "  .

Multam !

Ma duc sa cant la reverb ..hehe

• Like 1
  • Thanks 1

Iaca ce aiurit sunt .

In pozele postate nu am observat compresorul ( am marit imaginea si am "citit" tot ce era acolo ),  aveam de gand sa intreb ..dar asa a iesit ( am uitat ) Philosofer,s tone .. nu am verificat ce este si am confundat cu un modulator ...

Am doua compresoare  externe ,dar  unul din ele o sa-l modific ptr ADSR  -( ca sa nu mai construiesc un ADSR de la " zero" .. adica ..montaj complet ..preamp+detector de anvelopa-bloc ADSR +inversor de polaritate ..si mai ales cutie adecvata ..hehe ..mult lucru mecanic )

Se va putea selecta cu un Switch   functia de ADSR sau Compresor ...dar concomitent nu va functiona cu amandoua " efecte " .

Spor la vanzare .

Edited by karpi

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.