sorin_popovici Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 Pret: 5700 Localitate: Iasi Contact: 0729085062 Link producator: https://www.music-man.com/instruments/guitars/cutlass Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Practic, am luat chitara asta de la Sorin. N-are nimic, afara de o zgarietura f mica pe spate in finish ca la un telefon pe ecran, e pe corp langa neck pocket. Eu am luat-o la ultimul pret de la Sorin 5500 ron. Zic un 5700, ca leul nu mai e ce era sa zicem :(. O dau pentru ca am gasit un fel de deal pentru un fender custom shop. E o chitara foarte frumoasa si cu stainless steel frets si cu tremolo care merge bine, dar eu as vrea ceva mai relic si mai low output. Nu prea am cantat-o si eu zic ca e super oferta, daca te uiti si compari pretul pe net sau pe forumuri. PM va rog, ca nu sunt in tara si a trebuit sa imi schimb cartela, dar revin din cand in cand si am pe cine sa pun s-o puna la posta. Eu as prefera s-o dau in Iasi. Are case, exact ce avea si anuntul original. Nu vreau sa vin cu texte din alea, dar posibil sa ma razgandesc daca vinde nenea chitara pe care am pus ochii. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin_popovici Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 ok, chiar 5500. Sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin_popovici Posted June 21, 2020 Author Share Posted June 21, 2020 up 5700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin_popovici Posted June 24, 2020 Author Share Posted June 24, 2020 rezervata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts