Adinel Berehorschi Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) Pret: 480 RON Localitate: Timisoara Contact: 0775513172 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutari, RGC! Vand Focusrite Scarlett 2i2 MK2. Am folosit-o strict in casa, are mici zgarieturi pe vopsea, dar nu are nici o urma de lovituri serioase, atat cat se poate atinge de una-alta de pe birou cand umbli cu cabluri etc. Fata de versiunea nou aparuta, impart acelasi preamp, tot ce e nou pe mk3 e acea functie de AIR, care incearca sa imite ce face Focusrite Isa One, deci e pe putin 90% la fel de buna. Am luat-o de noua acum un an si jumatate, pe acolo (de la Sound Creation). De ce o dau? Am inceput un proiect acustic si pentru ce am eu nevoie acum, in formatie de 4 oameni... pot spune ca mi-a ramas mica. Scarlet 2i2 MK3 costa acum 755 de lei, eu vreau pe a mea 480 de lei. Pentru orice alte detalii, va sunt disponibil. Edited January 15, 2020 by Adinel Berehorschi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ser Giu Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 Salut! mai este de actualitate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts