bono 0 Posted November 29 Pret: 1100 RON Localitate: Iasi Contact: 0740789251 Link producator: https://www.ibanez.com/eu/products/detail/sr305eb_02.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Istoric Am achizitionat bass-ul in martie 2018 de pe Thomann. Conform numarului de serie, bass-ul a fost fabricat in Indonesia (Cort factory); la mine a ajuns cu setup-ul perfect facut, nu au mai fost necesare alte ajustari. Specificatii Un bass foarte versatil si comod, as zice 'best of its price range'. Scurt review aici: Stare Bass-ul este ca nou, a fost folosit la maximum 10 repetitii la sala, in perioada martie-aprilie 2018, intr-un proiect de prog metal care necesita 5 string si nu a mai continuat. De atunci, bass-ul sta nefolosit; inca mai pastreaza mirosul de 'nou' si nu prezinta niciun fel de scratch. Nu i s-au facut niciun fel de modificari sau interventii, totul este complet stock, inclusiv corzile. Motivul vanzarii Folosesc un bass Schecter 4-string ca instrument principal, iar Ibanezul sta nefolosit de 1.5 ani. Pret Produsul nou costa in magazine aproximativ 1600 lei. Eu il vand cu 1100 lei (aprox. 65% din pretul de achizitie), pret care include si o curea Ibanez GSD50P7. Sunt interesat de schimb doar cu Epiphone Thunderbird Classic/Vintage Pro (cu diferenta din partea mea). Livrare Bass-ul poate fi probat in Iasi, prefer predare personala. In cazul expedierii prin curier in alte orase, va fi trimis in cutia originala (cheltuielile de transport vor fi suportate de catre cumparator). Share this post Link to post Share on other sites