www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
mmihai3

expirat vând [EXPIRAT] Curățenie de toamnă - chitare, doze, cab/speaker, accesorii

Recommended Posts

Pret: 4340
Localitate: Bucuresti
Contact: 0746 020 113
Link producator: https://www.thomann.de/ro/index.html
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

1. Chitară electrică semi-hollow "Harley Benton HB-35Plus Lemon":
- preț: 700 RON (146 €)
- link: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_hb_35plus_lemon.htm
- preț de nouă: 205 € (980 RON)
- cumpărată: septembrie 2019
- modificări: i-am schimbat butoanele cu cilindrice gold. Se predă cu încă un buton de rezervă (Harley Benton cilindric gold) și cu cele originale ale ei, 4 bucati - Harley Benton top hat, amber. I-am pus corzi de 9.
- descriere: arată *LOVE*, se cântă fără probleme de care să îmi dau eu seama, stă in tune binișor. Tunerele sunt bune, dar, aparent, durează ceva până se lasă chitara, după ce îi schimbi corzile. Foarte mișto chitara doar că not totally my thing, și nu vreau să mai țin atâtea. Dacă mi-oi găsi gagică chitaristă ca să-i fac cadou, o să iau alta. :)) Dozele stoc sună: bridge are mult scream & crunch, neck pickup este foaarte caldă, pt jazz e super mișto, mai puțin dacă vrei clean cristalin. Are split pentru tonuri de single coil - doza de la neck rămâne tot caldă, și pe split.

2. Chitară electrică "Yamaha Pacifica 120H tobacco sunburst" + "DiMarzio Super Distortion" bridge + "DiMarzio 36th Anniversary" neck:
- preț: 1300 RON (272 €)
- linkuri:
    1. https://www.thomann.de/ro/yamaha_pacifica_120h_tbsb.htm
    2. https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp100_bk.htm
    3. https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp103_bk_36th_ann.htm
- prețuri de noi: 249€ chitara, 77 € fiecare doză - total: 403 €
- cumpărate: iunie 2019, dozele martie-aprilie 2019
- modificări: după cum spune titlul, dozele chitarei au fost schimbate. Înăuntru, i-am adăugat niște conductori, pt modificări ușoare. La cerere, îi pot pune un capac metalic cromat, în locul celui de plastic.
- descriere: cu dozele astea e mișto pentru metal. Dar e foarte versatilă. Chitara are split coil: doza de bridge devine convingător ca una de Strat single coil, cea de la neck este mai caldă - ca una de Telecaster neck, dar mai puternică. Fretboardul este drept, gâtul subțire și radius mare - se pot cânta părți forte rapide. Nu am intonat-o complet, după ce i-am pus ultimul rând de corzi, pt că nu am avut timp de ea. Dar, cine e interesat, să-mi reamintească, mulțumesc.
- altele: putem discuta descpre achiziționarea separată a chitarei cu, dozele originale, sau cea a dozelor DiMarzio, dar dozele astea le vând doar împreună - formează un set excelent. În poză, se vede chitara cu două doze Super Distortion, că am făcut un experiment, dar voi pune la loc 36th-ul, la poziția neck, curând.

3. Chitară electrică "Fender Modern Player Telecaster Plus":
- preț: 1500 RON (314 €)
- link: https://reverb.com/p/fender-modern-player-telecaster-plus-honey-burst-2016
- preț de nouă: ~ 450€ (pe Reverb este de la 350€+)
- cumpărată: octombrie 2017
- modificări: schimbat switch cu un original Fender. Opțional: pot schimba capacul de plastic al dozei de bridge cu unul metal cromat - vizibil în poze.
- descriere: chitara e stock, are radius tipic de Fender 9.5 inch. Prezintă 3 mici semne de lovire pe body - două pe marginea de sus, una pe corn, pe spate. Dozele sunt low gain, au un sunet fin, cea de bridge fiind un fel de weak Alnico 2 - nu sună a Telecaster bridge.
- ATENȚIE: chitara asta va fi vândută doar dacă îmi iese un Telecaster la care lucrez, și sună similar sau mai bine. Dacă totul merge bine, va fi disponibilă undeva după jumătatea lui decembrie. Dar o puteți rezerva din timp.

4. Boxă de chitară "Harley Benton G112", cu difuzor "Celestion V-Type" de 8 Ohmi / 75W:
- preț: 450 RON (94 €)
- linkuri:
    1. https://www.thomann.de/ro/harley_benton_g112.htm
    2. https://www.thomann.de/ro/celestion_g12_v_type_8_ohm.htm
- prețuri de noi: cabinetul cu speakerul lui chinezesc 77 €, difuzorul 98 €
- cumpărate: cabinetul a fost luat la un schimb, cumpărat de respectivul prin vară 2019, nou. Difuzorul este luat de pe un Fender Bassbreaker 15 second hand, luat de nou de fostul proprietar prin 2017.
- modificări: combinația în sine. Firul de minus este lipit pe conector, pt că acest cabinet vine cu un papuc mai mic. Fiecare conector al difuzorului are două terminale, oricum.
- descriere: ambele în stare impecabilă. Combinația sună super mișto, cabinetul are un sunet plin, iar difuzorul are screamul ăla de British care îi dă culoare.
- variante: le pot vinde și separat: cabinetul, cu difuzorul lui original la 250 RON (52 €), iar difuzorul la 300 RON (63 €)

5. Doză chitară electrică "DiMarzio Super Distortion":
- preț: 250 RON (52 €)
- link: https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp100_bk.htm
- preț nouă: 77 €  (368 RON)
- cumpărată: martie 2019
- descriere: mărime normală, nu F / wide.

6. Potențiometri:
    1. 2 buc TAD 500K audio, sigilați. Mărime pt Fender / pickguard, ax neted. Preț: 15 RON / bucata, 25 RON amândoi. https://www.thomann.de/ro/tad_a500k_log_alpha_poti.htm
    2. 1 buc Allparts 1Meg / 1000K audio, sigilat. Bun pt. un control ton de bass cut - precum pe Reverend, G&L, Revstar. Filet scurt, pt Fender / pickguard. Eu nu mai am pe ce să îl pun. Preț: 20 RON. https://www.thomann.de/ro/allparts_cts_1_meg_split_audio_pot.htm

7. Corzi chitară electrică "Ernie Ball (stainless) Hybrid Slinky" 9-46, oțel inoxidabil. Preț: 20 RON. https://www.thomann.de/ro/ernie_ball_eb_2247_stainless_hybrid.htm

8. Nut "Göldo Zero Glide" ZGZS5 - model Taylor. Se potrivește și la alte modele, trebuie căutat. Eu cred că am luat-o pt un Ibanez pe care nu-l mai am. 75 RON (16 €) - nouă e 30 €. https://www.goeldo.de/en/workshop/zero-glide-nut-system/3170/zero-glide-nut-system-for-taylor-guitars

9. Butoane de potențiometri Harley Benton, pt single cut, top hat, gold, set de 4 bucăți. Luate de pe un SC-450Plus. Preț: 0 RON (dar vii cu chitara să îi punem pe ea, și să vedem cum arată, nu așa... :D) https://www.thomann.de/ro/harley_benton_parts_sc_style_top_hat_knob_gd.htm

 

Toate sculele se pot vedea / auzi / proba in București, zona Berceni. În țară trimit cu avans. Discuțiile și întrebările aici; deal-urile (cumpărare sau propuneri de schimb) pe mesaj privat.

A propos, caut un speaker Celestion A-Type. Urgent, pt că, altfel, mi-l voi comanda curând.

Edited by mmihai3
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nut-ul zero fret Goldo (poziția 8) devine gratuit, pt că nu cred că se va vinde în viitorul previzibil, și e păcat de el. Îl dau cu următoarele condiții:

- ești luthier sau ai chitară la care credem că se potrivește.

- nu am timp să umblu eu să îl dau, deci dacă poti veni pe unde umblu eu, să îl ridici (București). :*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.