Dimed Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Pret: 1950€ Localitate: Craiova Contact: PM Link producator: https://maton.com.au/product/ebg808te Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut . Vând Maton EBG808TE (Tommy Emmanuel ) cumparata din Italia acum cateva saptamani . Chitara este din 2014 iar eu sunt al doilea proprietar . Ca sa nu va zic eu cat este de misto , frumoasa , bine lucrata si toate cele , puteti gasi specificatii in linkul de mai sus . Ce pot sa spun.. este primul meu Maton 808 am mai cantat in trecut pe Maton dar nu 808 si cu atat mai putin , modelul lui Tommy ; In opinia mea , nu are nevoie de nimic in plus chitara asta Suna demență atat la rece cat si amplificata. Piezzo suna magnific . Perfect pt solo .. Atac , raspuns , TOT . Incerc sa ma rezum la lucrurile importante. Ca si prezentare , este full web-ul deci mi se pare de prisos sa insir gandurile mele , care poate nu coincid neaparat cu ale altora de pe aici . chitara functioneaza perfect , doza-mic , eq , totul; a primit taste noi , recent ; Body-ul este aproape neatins , in afara de cateva mici zgarieturi la headstock.Am incercat sa surprind totul in poze . La thomann costa 2400€ . A costat , in 2014 , 2498€ . Eu cer pe a mea 1950€ . Chitara m-a costat 1800 , plus costuri de transport + taste noi . Accept proba , de preferat in weekend-uri si anuntat cu cateva zile inainte . Am facut si ceva video cu chitara , se gaseste mai jos ⬇️ Prefer mesageria privata pt alte informatii . Nu ma intrebati de ce o vand .. Inca ma decid intre : <am prea multi bani blocati> , si <nu stiu daca coincide întru totul cu gusturile mele >. Pretul este cam fix . IMG_6529.MOV 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimed Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Scadere de prete -50€. deci , pret nou 1900€! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimed Posted November 27, 2019 Author Share Posted November 27, 2019 Valabila . Pt cine e nesigur încurajez test live ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimed Posted November 28, 2019 Author Share Posted November 28, 2019 PANA SAPTAMANA VIITOARE! 1800€ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimed Posted December 4, 2019 Author Share Posted December 4, 2019 VÂNDUTĂ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts