frantic92 30 Posted September 8, 2019 Pret: 0 RON Localitate: Sfantu Gheorghe Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut recorder Zoom H4N (sau ceva similar). Astept oferte in PM! Share this post Link to post Share on other sites
bastianf 0 Posted September 12, 2019 Am eu unul de vinzare ca nou!!! Nu prezinta zgirieturi pentru ca a fost tinut in husa. Dau cu el si adaptor de retea ca sa nu fi nevoit sa il folosesti pe baterii. Are cutia originala. Pret 750 lei daca te intereseaza. Share this post Link to post Share on other sites
frantic92 30 Posted September 17, 2019 On 12/09/2019 at 15:20, bastianf said: Am eu unul de vinzare ca nou!!! Nu prezinta zgirieturi pentru ca a fost tinut in husa. Dau cu el si adaptor de retea ca sa nu fi nevoit sa il folosesti pe baterii. Are cutia originala. Pret 750 lei daca te intereseaza. Salut! Mersi de oferta, dar verziunea Pro se gaseste cu 750 sh, in magazine e ~1000 ron, deci pentru un Handy e cam mult 750. Am mai vazut de multe ori Handy cu 400-500 sh, deci daca mai lasi din pret, let me know! Mersi si o zi buna! Share this post Link to post Share on other sites