romeogal Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Pret: 750 Localitate: Miercurea Ciuc Contact: 0745389262 Link producator: https://line6.com/spider-classics/spider-jam/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare amplificator Line 6 Spider Jam Un amp pentru exersat, poti inregistra si folosi looperul, sau demouri din fabrica. A fost folosit doar in casa. Il vand deoarece am o pedala cu looper pe care o folosesc fiind mai mica, in plus mi-am comandat un amp mai mic.- 75 de watt- difuzor de 12" Celestion- peste 100 negative inregistrate- looper- XLR input microfon- input pentru al doilea instrument- slot pentru SD card memory- 12 modele de amp- tuner incorporat- iesire casti - 3.5mm jack CD/mp3 input , etc..Folosit , perfect functional, 750 RON negociabil E destul de greu si voluminos (aprox. 16 kg), deci curierul ar fi prea scump, dar daca ne intelegem il pot duce cu masina, daca nu e distanta prea mare. Orice intrebare aveti , nu ezitati sa ma contactati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeogal Posted August 28, 2019 Author Share Posted August 28, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariuspop78 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Salut! Schimbi cu procesor de voce TC Helicon Voicu Live Touch cu looper, footswich și alimentator, toate in stare impecabila? Nu îl am la vânzare, dar nu imi folosește. L-am primit cadou, însă nu îl utilizez deoarece cant/înregistrez printr-un iMac/iPad cu 2 placi de sunet profi de la iRig. Sta degeaba in cutie. Doar l-am testat, e foarte ușor de utilizat și are efecte multe și interesante pentru voce și câteva pentru chitara. Dacă tu canti și vocal sau vrei sa te joci pe acasă, e interesant. Pretul lui de nou era 2300 de lei pe Thomman. Unul identic folosește AG Weinberger in cântările live. O zi frumoasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
romeogal Posted September 4, 2019 Author Share Posted September 4, 2019 1 hour ago, mariuspop78 said: Salut! Schimbi cu procesor de voce TC Helicon Voicu Live Touch cu looper, footswich și alimentator, toate in stare impecabila? Nu îl am la vânzare, dar nu imi folosește. L-am primit cadou, însă nu îl utilizez deoarece cant/înregistrez printr-un iMac/iPad cu 2 placi de sunet profi de la iRig. Sta degeaba in cutie. Doar l-am testat, e foarte ușor de utilizat și are efecte multe și interesante pentru voce și câteva pentru chitara. Dacă tu canti și vocal sau vrei sa te joci pe acasă, e interesant. Pretul lui de nou era 2300 de lei pe Thomman. Unul identic folosește AG Weinberger in cântările live. O zi frumoasa! Buna, ti-am raspuns in mesaj privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts