AdiMuresan Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 (edited) Pret: 980 RON Localitate: Timisoara Contact: 0723205694 Link producator: http://www.yamaha.com/catalogs/PDFs/brochures/pac/Guitars/Classical_Guitar_Catalog_2009.pdf Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi De vanzare chitara flamenco, Yamaha model CG171SF construita special pentru acest tip de muzică, cu un ton perfect si bogat în întreaga gamă, cu un răspuns rapid și atacul specific genului completat de o actiune joasa, toate acestea contribuind la usurinta cu care se canta pe aceast instrument, iar datorita grifului putin mai lat cu disrtanta optima intre corzi, poate fi folosita si pentru tehnici din repertoriul genului clasic. Fata solida din molid, spatele si lateralele din lemn de chiparos, gâtul este construit din lemn de mahon, tastiera din abanos,cheite aurite de caliate superioara si golpeador transparent . Pe google veti gasi doar cuvinte de lauda si review-uri pozitive,unde este comparata ca sunet,finisaje si materiale cu multe chitare cu ”nume” din categoria premium. Arata si suna foarte bine, cu urme normala de uzura pentru varsta ei. Se poate vedea si testa in Timisoara iar pentru restul tarii pot pune la dispozitie, pentru încă de 150 de lei, un solid case, pentru un transport in siguranta! Edited July 25, 2019 by AdiMuresan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorin_popovici Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Recomand, eu am 182sf care e modelul urmator si nu cred sa fie vreo diferenta alta decat ca au pus un alt nume, in rest e aceeasi reteta ...si e 2100 ron pe thomann acum (https://www.thomann.de/ro/yamaha_cg182sf.htm) Daca gaseam pe cineva care vindea atunci modelul asta, ieseam la mai putin de jumatate din pret :(...dar le gasesti rar sh, ca nu e o piata asa dezvoltata piata de chitari flamenco Daca nu vrei sa dai peste 1000 de euro, yamaha sf e o alegere foarte buna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiMuresan Posted October 21, 2019 Author Share Posted October 21, 2019 On 25/07/2019 at 14:28, AdiMuresan said: S-a dat, se poate inchide.. Multumesc RGC pentru gazduire si colegului pentru aprecieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts