picnic Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Pret: 700 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722661677 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde o chitara de colectie, cu o vechime de aproape 50 de ani, aflata intr-o stare foarte buna (cu urme de uzura normala) avand in vedere varsta ei. A fost retastata inainte sa ajunga la mine, eu am facut doar fret leveling, astfel freturile sunt in stare excelenta. Bridge-ul a fost relipit, am inlocuit vechiul saddle din plastic cu unul din os, i-am montat cuie de alama pentru corzi. Actiunea este reglabila ceea ce este un mare avantaj pentru o chitara acustica. Cheitele au fost curatate si gresate, corpul si neck-ul au fost polishate. Are instalate corzi noi D'Addario 11 - 52. Chitara are un sunet cald, deosebit. Se pare ca acest model de chitara a fost folosit de Jimmy Page pentru o inregistrare in anul 1969. Chitara se vinde impreuna cu o husa groasa. Nu doresc schimburi. Detalii in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted July 18, 2019 Author Share Posted July 18, 2019 Vandut. Multumesc RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts