www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut trupa in Cluj


PaulLupa
 Share

Recommended Posts

Buna. Solist si chitara ritmica, caut trupa in Cluj.  As fi dispus sa ma bag in orice trupa care ar vrea sa incepem cantand niste coveruri de la genuri muzicale precum: indie, grunge, alternativ, rock, rock and roll, folk (nu romanesc) etc. Artistii preferati all time ar fi (doar ca sa se poate ghida cineva, in caz ca vor sa incercam): Velvet Underground, Bob Dylan, Beatles, Kinks - mai vechi | Nirvana, Strokes, Arctic Monkeys,  Conor Oberst si asa mai departe - mai noi. 

Despre mine: sunt autodidact in ambele, si voce si chitara, exersand pe voce mai mult in ultimul timp. Sunt un om foarte deschis, care accepta sfaturi si sunt de treaba, destul de timid la inceput, dar dupa ce ma pornesc si cunosc oamenii, in majoritatea cazurilor toate ajung la locul lor. Imi caut formatie deoarece am chef de putina galagie si poate chiar sa scriem si sa facem muzica pe viitor, fiind deja saturat de acusticeala. So if you guys wanna try me out, do so! Nu tin neaparat sa cant si la chitara, dar pot sa o fac in cazul in care formatiei ii lipseste chitara ritmica. (imi este mult mai usor sa ma concentrez pe voce fara chitara, dar cu exercitiu... tot se invata). Ofer mult timp pentru asta, deoarece muzica este principala pasiune si as dori oameni seriosi care chiar daca lucreaza si in alte locuri (ca mine), tot vor pune muzica pe primul loc. Accept si doar distractie, daca asta cautati, dar tot distractie de 2-3 ori pe saptamana. Imi plac oamenii de treaba, nu prostii care cred ca muzica ii cea mai mare stiinta din univers si au un ego gigantic pentru ca ar sti foarte bine sa cante la instrumentele lor. Voi, aia, sa ma sugeti! 

 

Iubesc muzica, urasc egocentrismul in ea si caut persoane deschise si chimie cu acele persoane!

Deci, daca cineva e dispus sa repetam, bem, scriem sau pur si simplu doar sa cantam si sa ne simtim bine, pe mine ma gasiti aici sau la nr 0752506808. As prefera sa fiu contactat pe telfon, totusi, deoarece aici nu stiu cat voi intra. 

 

Yours truly,

 

Paul

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.