www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce părere aveți despre chitările Taylor şi dacă se merită să investeşti pentru că am auzit că modelele 1xx şi 2xx nu sunt excepționale ci doar de la 3xx se schimbă treaba


Raluca1234
 Share

Recommended Posts

  • 6 months later...

Sunt beton armat ! Scumpe si bune ! Cred ca si eu am aceeasi problema , Taylor nu sponsorizeaza pe nimeni in Romania si de aici porneste dezinteresul . De la seria 3 sunt fabricate in SUA  dar asta nu inseamna ca sunt mai bune la materiale similare . Nu raspunde nimeni la obiect . 

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Pariul il castigi 100% ! Cunosc bine produsele Made in USA si stiu ce inseamna vs altele . Discutia conform primei postari e daca raportul calitate pret(in general minim dublu pretul) MERITA ! Si daca vrei sa intram mai mult in subiect CTC-ul cel mai strict il au statul California(daca la ora asta nu fac confuzii) si CANADA(similare) .

Link to comment
Share on other sites

This thread has more boomers than Nellis Air Force Base.
Cum adică cunoști produsele, man? Toate produsele?! Tu ești Șăfu la Export pe America și verifici fiecare produs? Hai să vă amintesc câteva produse Made in USA:

31f29261.jpg&key=30ba9912a3fe1a483a81bbb
$300

lp2.JPG
$200

nkrrygugr0rge4ohno4u.png
$633

 

microsoft-bob-factory-sealed-box_1_69a6b


main2.jpg?quality=80&strip=all&w=580&h=3

Trump-Steaks.jpg

Și una chiar din California:
TheRoomMovie.jpg


Also, @Raluca1234 nu ne-a mai vizitat din 2 septembrie, cred că s-a lămurit.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 6
Link to comment
Share on other sites

Nu cunosc toate produsele , fireste ! Am discutat cu producatori seriosi care se plangeau de strictetea si standardele maxime necesare pentru a exporta in SUA . Si legislatia lor e una stricta .

Si protectia consumatorului de acolo e una adevarata . Tot acolo sunt multi care au castigat milioane de dolari dand in judecata companii pentru probleme cu anumite produse .

Detin multe lucruri made in SUA si pot face diferenta , desi nu in domeniul chitarilor .

@Raluca123 intr-adevar ''s-a lamurit'' , daca din 23 Iunie nu a primit nici un raspuns si a fugit de pe forum ...a ramas la o singura postare .

Si se mai intreaba unii de ce a inceput lumea sa nu mai intre pe forumuri .

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Am avut Taylor de la seria 188 pana la 800 (fara 600 si 700) si pot spune ca toate sunt excelente pentru pretul lor. Seria 100 este lucrata foarte bine, dar pe masura ce urci in gama apar lucratura si finisajele sunt mai luxuriante si sunetul este din ce in ce mai sofisticat (aici tine si de preferinte, daca vrei top din molid sau cedru, laterale si spate din mahon, rosewood sau maple), dar calitatea perceputa creste.

Raspunsul pentru Raluca este ca incepand cu seria 300 incepe sa se simta calitatea pe care toata lumea o aude in inregistrari, seriile mexicane (100 si 200) sunt excelente pentru pretul lor, dar la capitolul sound e loc si de mai bine

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

la Taylor, doar de la seria 600 in sus cred ca putem discuta de sunet si calitate... Eu am un 710 e Limited Edition. Suna foarte bine, nu pot sa spun. Pana acum sunt preferatele mele. Foarte bune pt strumming, daca canti mai mult piese pe strumming. In schimb daca canti mai mult picking , cu ciupituri, atunci recomand o chitara Furch, care suna absolut bestial pt asta! Eu una nu as lua Taylor sub seria 700... pt ca am incercat si nu-mi place decat de la 700 in sus.. Succes!

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Am avut Taylor 114, 214, 210, 314, 410, 522, 526, 614, 714, 710, GS7, 810, am cantat pe un 914. As sari peste seria 3. In rest, toate, fara exceptie, si-au meritat banii, daca reuseai sa le iei second hand la 60-65% din pretul nou. Avand concomitent seria 2 si 3, plecam la cantare cu seria 2. Mai consistent palisandrul laminat decat mahonul solid in aceasta speta. Cat despre feedback-ul Dianei, da, Furch mi se par o liga superioara oricarui Taylor. Mi-am impartit dragostea de acustice intre Taylor si Furch de vreo 10 ani. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 23/06/2019 at 22:21, Raluca1234 said:

Cum sunt comparativ cu alte firme în raport de calitate preț

Raluca, depinde ce înțelegi prin „a investi”; dacă îți pui problema să cumperi un instrument pentru ca în viitor valoarea lui de revânzare să fie bună, cu siguranță Taylor e una dintre firmele care „stau în preț”. Pe de altă parte, din punct de vedere....strict economic, investiția ca atare e proastă - cu rare excepții cam pierzi bani la cumpăratul de instrumente, nu câștigi :)...

Acum: depinde ce vrei tu, ca sunet. Taylor e unul dintre numele mari, dar nu singurul - și e și foarte mult branding, asociat bineînțeles cu prețul. Sunt firme mai puțin faimoase care, la sume comparative, produc instrumente mai bune, după părerea mea. Un Breedlove de cinci sute de euro s-ar putea să fie mai mișto decât un Taylor/Martin/Guild la același preț. Multe dintre chitarele Furch sunt de asemenea foarte bune. Vecinii noștri bulgari de la Kremona produc niște chitare care m-au lăsat mască. Noi chitariștii... căutăm toaaaaaaată viața instrumentele perfecte, și ce-i e ideal unuia, altuia îi este câh, vezi și tu pe forum :).

E doar o părere - nu te gândi atât de mult ce scrie pe capul chitarei. Vezi ce bani ai, inclusiv pentru o husă bună și seturi de corzi (ideal diferite la început, vezi cu ce sună bine chitara și ce îți este ok la mână) și cumpără din magazin ce îți place, cu puțin ajutor de la prieteni sau cunoscuți în care ai încredere. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.