www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
apocapsile

expirat vând [EXPIRAT] Yamaha THR10x (în garanție)

Recommended Posts

Posted (edited)
Pret: 850 RON
Localitate: Brașov
Contact: 0727893633
Link producator: https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/amps_accessories/thr/index.html
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Cutie completă, granție până-n decembrie anul curent, fără urme deranjante de utilizare, zgârieturi, pete de grăsime și tartru sau alte scârboșenii :)

image;s=1000x700

Poveste:

Iese la pețit un microamplificator kaki mat, cu înclinații oleacă mai high gain, care dublează ca o interfață audio USB faină și boxă portabilă pentru muzică. Știe Pantera, știe Van Halen, știe Powerball și dacă te apucă lălăieli pe clean, are și un canal de maimuțărit (foarte bine) Deluxe Reverb. Și dacă tot nu te saturi, poți băga în el și chitara bas pe canalul dedicat (merge și la bariton), bașca vine cu un canal Flat bun pentru amplificat vioară, muzicuță, trianglu și orice altceva, dar în principiu foarte ok pentru înfipt multiefecte. E foarte bine că și pe Flat ai încă un stage de gain, blocul de EQ pe trei cărări, efectele de modulație/delay/reverb aplicabile și toate cele.

Vine și cu acordor integrat (mie-mi seamănă cu Polytune, oricum e foarte precis și rapid, ușor de folosit), tap tempo pentru delay-uri, efect wide stereo (sunet mare, spatial de-a dreptul, fără poliție), are Aux In de băgat muzici, ritmuri, tarafuri backing și scobitori sau ce mai încape (cu volum independent, dedicat, neafectat de EQ).

Sub capota software, are compresor rack/stomp foarte mișto, complet configurabil, ca și noise gate. Tot prin suita soft poți încărca în el sunete făcute de alții (sau de tine), alegi cabsim-ul, poți cotrobăi după mai multe efecte de delay etc.

Știe Top 5 cele mai utile sunete via cele cinci butoane de presetare, ușor de memorat (apeși lung) și apelat (apeși scurt). Există aplicație iOS de exersat la viteză redusă și cu partea de chitară estompată în mix, iar pe Android se găsește contra cost (cca. 30 RON) una care îți oferă aceleași setări ca și prin computer, dacă te conectezi la amp cu un adaptor OTG și cablul usb inclus.

Există, pentru doritori, un fel de pedală (PFS-9) de vânzare prin Canada pentru controlat presetările din picior și activat/dezactivat compresor/noise gate, faină, dar scumpă (Patchbox68) - detalii aici: https://www.patchbox68.com/

Specificații complete aici: https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/amps_accessories/thr/specs.html#product-tabs

 

E mic, ușor, se aude bestial (la volum mic n-am mai auzit nimic comparabil, perfect noaptea la bloc, foarte ok și când îl dai tare), îl poți căra și cu baterii în el pentru iarbă verde, codrii de aramă, are dinamică faină și răspunde foarte mișto, non-digital, la ce faci du pe chitară (inclusiv din volum), cu gainul mai cumpătat merge să bagi în tonuri de breakup/ crunch și pe modelele supărate sau chiar clean dacă ai doze low output.

Îl dau fiindcă mai am un THR și vreau un Laney IRT Studio, ca să nu mor prost și fără de lampă în dormitor.

Demo-uri (e netul plin de ele oricum):

 

 

Edited by apocapsile
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.