cereal Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Pret: 2750 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722565191 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi PRETUL ESTE IN LEI Vand Taylor 210 + Hardcase Taylor. Chitara este din 2007 si arata ca noua. Fata e din Solid Sitka Spruce si spatele si lateralele din palisandru (Rosewood). I-am montat corzi Elixir de 10-47, sunt nou-noute. Vine cu umidificator. Chitara suna mult peste bugetul ei. Acel "chime" la inalte specific Taylor si cu un raspuns de bas complet de la forma Dreadnaught. Pentru o chitara veche de 12 ani, arata ca in prima zi si vine dintr-o vreme cand seria 200 era demna de hardcase, acum seria 200 vine cu husa. Este a 3-a chitara Taylor seria 200 pe care mi-am luat-o si ma tot intorc la ele cand le gasesc prin Romania, fiindca dupa ce le vand le regret. In Romania nu se gaseste la niciun magazin, iar pe Thomann, cea mai ieftina e 5667 RON (insa electroacustica, deci comparatia nu e fair). Pretul include case-ul. Daca se vrea fara case, pretul e 2450. Pretul nu e negociabil si nu ma intereseaza schimburi. Multumesc https://www.youtube.com/watch?v=p7p8U-Rz3IE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal Posted June 14, 2019 Author Share Posted June 14, 2019 price drop. 2300 fara case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts