www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pickup Dimarzio Super Distortion?


hestax
 Share

Recommended Posts

Salut tuturor. Nu stiu daca am postat sau ma adresez in locul potrivit, dar am o intrebare despre un pickup, probabil cel din titlu. Am scos pickupul dintr-o chitara veche(anii 80) de care cineva f tare și-a batut joc :(.

Am făcut un mic research si din cate imi dau seama cred ca sunt pickupuri Dimarzio Super Distortion fabricate la inceputul anilor 70, primele modele. Am vazut ca sunt si niste fakeuri pe piața. Vreau sa le vand si nu as vrea să-i trag țeapă cuiva neștiind valoarea adevărată a  acestora. Atașez niște imagini, poate niște veterani prin zonă dau cu parerea. Cu respect, Istvan.

 

IMG_20190523_205839.jpg

IMG_20190523_205858.jpg

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, hestax said:

eputul anilor 70, primele modele. Am vazut ca sunt si niste fakeuri pe piața. Vreau sa le vand si nu as vrea să-i trag țeapă cuiva neștiind valoarea adevărată a  acestora. Atașez ni

Salut,

Din câte văd pe net (https://reverb.com/item/654338-vintage-early-dimarzio-super-distortion-pickup-mid-70s-square-tab-double-cream-dp100https://reverb.com/item/734571-vintage-dimarzio-paf-super-distortion-set-mid-70s-square-tab-humbucker-pickup-pre-dp103-dp100) nu se dau la nu știu ce prețuri extraordinare. 50-60 EUR/bucata. Exemplarele par să fie pe bune.

Poate te ajută. La tine ca diferentă văd că lipsește cămășuța peste fire și  urechiușele sunt triunghiulare, probabil pentru montarea directă pe chitare fără rame de doze/pickguard.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.