www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
hourglass

expirat vând [EXPIRAT] Harley Benton Fanfret-8NT

Recommended Posts

Pret: 1000 RON
Localitate: Arad
Contact: 0741964371
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Accept schimburi

Salutari,

Cu pareri de rau e momentul sa ii spun 'La revedere' acestei chitare deoarece nu se potriveste cu nevoile si posibilitatile mele actuale. 

Am cumparat-o cu scopul de a o folosi la studiu in casa. Fiind chitara cu 8 corzi, acordata in E standard, imi permitea sa studiez melodii cu acordaje multiple fara sa trebuiasca sa tot ajustez de la melodie la melodie. 

Aparent insa nu imi foloseste nici acasa, nici la sala de repetitii si nici la concerte asa ca oricat mi-ar placea, o dau.

Chitara a fost destul de necantata de cand am luat-o si inca a ramas necantata. Din cate am inteles, daca am inteles bine de la fostul proprietar, este varianta din 2017, iar eu cand am primit-o avea 0 uzura. Am folosit-o cate 10 minute in casa o data pe luna. Incontinuare 0 uzura ba mai mult a primit si un setup cu rectificari profesional si un set de corzi peste care nu a trecut decat timpul, in loc sa fi fost mainile mele.

Singura iesire din casa pe care a facut-o a fost la Razvan S. pentru setup, iar pentru asta las si un link aici ca sa vedeti detalii suplimentare si poze in detaliu cu privire la cum s-a lucrat chitara.

https://hgecontraptions.blogspot.com/2018/12/harley-benton-fanned-fret-8-string.html?m=1&fbclid=IwAR3xs1YMIO_r-l1p5yQiVjvqgokMYXN1ckN3ubQs5uXcMpPlko8B7_KawEM

Am cantarit foarte mult pretul fiind un pic rupt intre a fi rezonabil si totusi a simti ca o vand la valoarea ei si am ajuns la concluzia totusi inca putin dureroasa ca nu as da-o pe mai putin de 1000 lei. Daca vreti sa oferiti mai mult, accept cu tot dragul :D - isi merita banii.

Indiferent, in acest pret voi include husa Ibanez, strap-ul Ibanez si straplock-ul. Prin urmare o dau asa cum este si anume cu lucrurile pentru care am platit in plus atunci cand am cumparat-o si cu care am ridicat considerabil suma investita.

Sunt deschis la foarte multe variante de schimburi, insa sa nu va suparati daca va refuz fara sa si motivez.

Ce ma intereseaza cel mai mult in momentul de fata sunt o pereche de doua boxe HS5 yamaha studio sau un Telecaster echivalent ca valoare/calitate, format doze S-S pentru a imi suplini la un alt proiect muzical.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Edited by hourglass
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ies din prioritate monitoarele active, dar ramane un interes latent. 

Deoarece as avea nevoie mai mare fie de o electro-acustica, fie de un Strat sau Telecaster cu format S-S sau S-S-S ca sa imi suplimentez proiectul muzical secundar.

Tot pentru suplimentarea proiectului mai schimb si cu Boss Katana 50 / 100 sau alte variante ale Katanei.

Edited by hourglass

Share this post


Link to post
Share on other sites

Datorita faptului ca am constatat ca are nevoie de un nou setup chitara, fac discount pretul pentru setup.

Noul pret 700 lei si accept schimburi in jur de suma aceea cu diferente din partea mea sau a celuilalt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.