www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
c i p r i a n

expirat vând [EXPIRAT] MXR Carbon Copy

Recommended Posts

Pret: 100 EUR
Localitate: Bucuresti
Contact: 0722 340 721
Link producator: https://www.jimdunlop.com/product/m169-7-10137-03954-4.do
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Salut,

Vand delay MXR Carbon Copy in stare foarte buna, ca si una noua. Pedala este foarte cunoscuta, deci o sa descriu pe scurt ce face. 

Este un delay analogic de 600ms, true bypass, cu un ton inconfundabil, foarte organic, care l-a facut raspandit si pentru alte instrumente, nu doar chitara. Sunetul pedalei este usor inchis, amintind de delay-urile pe banda si decupand foarte bine tonul direct al chitarii de ecouri. Efectul vine foarte natural in completarea sunetului chitarii, putand fi folosit atat in fata cat si in bucla unui amplificator. 

Reglajele sunt standard: Delay Time, Mix si Feedback. Delay-ul are si un chorus care se aplica doar pentru ecouri si care are un micro-comutator pentru activare. Chorus-ul se poate modela prin Width si Speed, accesibile in interiorul carcasei, prin doua petentiometre semireglabile. 

Fiind extrem de raspandita si in productie de suficient timp, se gasesc destule demo-uri pe net pentru exemplificare. Pun si eu doua pentru usurinta:

 

 

Pretul este imbatabil relativ la alte pedale asemanatoare, cu care am comparat-o in decursul timpului. Vand pedala pentru ca mai am una la fel si alte delay-uri analogice, incat sa nu am timp sa le folosesc. E cumparata noua de mine de la Thomann, unde acum se poate gasi pentru 169 EUR plus 20 transport. Pretul meu este fix 100 EUR. 

Pentru interesati, telefonul ramane cea mai buna solutie.

Ciprian

0722 340 721

 

 

FullSizeRender 9.jpg

FullSizeRender 10.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.