AdiT Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Pret: 250 RON Localitate: Timisoara Contact: 0744646140 Stare: Defect Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare o chitara Hondo II, model LP, nu are serie (scrie doar HDLP 2RS pe placa de imbinare dintre gat si corp). Din ce am gasit pe internet pare sa fie o cople japoneza produsa de Hondo inJaponia, prin anii 70-80. Am (re)intrat in posesia ei dupa ce a fost depozitata necorespunzator pentru mai mult timp, iar acum nu mai e in stare de functionare. Defectele sunt multe si se pot observa in poze: - finishul a fost compromis in zona selectorului de doze (nu imi dau seama daca se poate repara, sau nu, pare sa fie un fel de adeziv). Culoarea originala e un cherry sunburst care imi place f mult - in zona gatului, are bindingul rupt pe o portiune (vizibila in poze). La imbinarea dintre gat si corp, in partea de jos, nu imi place cum se face imbinarea (se vede in poze) - dozele originale au fost schimbate, nu stiu ce doze sunt acum pe ea, oricum presupun ca ar trebui schimbate, eu as schimba si toata electronica si toate suruburile care sunt ruginite. Am un alt pickup selector nou, din pacate e auriu si nu se potriveste cu restul. - bridge-ul de pe ea e nashville style (am si cele doua saddles care lipsesc). In plus am si un abr1-style bridge (dar fara saddles) si suportii corespunzatori. - am dat jos tailpiece-ul si in plus mai am inca unul,(unul e mai greu, altul mai usor, din materiale diferite) Vine si cu un hardcase, de lemn, care si el are defecte (julituri sau materialul desfacut in cateva locuri, 2 incuietori sunt incomplete) Ma gandesc ca se poate transforma intr-un proiect, dar ar trebui reconditionata destul de mult. Daca doreste cineva sa o ia, pretul se poate negocia, in ideea ca e mai bine sa fie salvata. De aceea as prefera doar cu predare personala in Timisoara (cine o ia sa o poata vedea inainte). Se da totul impreuna: chitara, hard-case, niste piese (2 tail-piece, abr1 bridge, pickup selector, scratchplate) Daca nu o vrea nimeni, as aprecia orice sfat despre cum as putea sa o reconditionez eu. Nu am mai facut asa ceva si nu stiu de unde sa incep. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiT Posted April 16, 2019 Author Share Posted April 16, 2019 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 A fost scobit pentru alt neck la un moment dat ? Also, daca truss-ul e in regula, s-ar putea sa ma tenteze in viitorul apropiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiT Posted April 22, 2019 Author Share Posted April 22, 2019 Deocamdata este rezervata pentru @stephanutz pana dupa 5.05 @EldrianEu nu am umblat la corp sau gat si nici la imbinarea dintre ele, dar nu stiu ce a facut fostul proprietar de la care am recuperat-o. O sa desfac truss-rod cover si sa incerc sa vad daca reglajul functioneaza. Ma astept ca da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTBDolph Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Salut! Ai PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiT Posted May 9, 2019 Author Share Posted May 9, 2019 UP. Revine la vanzare, am verificat truss-rodul si l-am putut misca in ambele sensuri (am testat cam un sfert de tura in ambele directii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiT Posted May 27, 2019 Author Share Posted May 27, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiT Posted July 9, 2019 Author Share Posted July 9, 2019 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdiT Posted July 30, 2019 Author Share Posted July 30, 2019 SOLD - se poate sterge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts