Leeview Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 (edited) Pret: 100 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: https://www.voxamps.com/amPlugIO Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Interfata a fost folosita doar 2 saptamani, este practic noua. Se vinde doar interfata, fara alte soft-uri.O vand deoarece am cumparat si un procesor iar cu acesta pot sa cant fara a fi dependent de calculator(+ ca vreau sa renunt la calculator).In ultima poza se poate vedea cum calculatorul o raporteaza ca fiind pe 24 biti.Vox amPlug I/O este o interfata USB compacta pentru chitara, la calitate de 24 biti.Este dotata si cu un acordor / tuner de chitara incorporat, cu LED-uri, pentru acordarea instrumentului.Se poate alimenta prin cablul USB sau cu 2 baterii AAA.Vine cu cablul USB, cutia originala.Conexiuni (Inputs/Outputs):- intrare chitara, mufa mare (acest conector este rotativ / pliabil);- iesire stereo pentru casti (acest conector este similar cu cel de la telefon, calculator, laptop si pe aici se asculta muzica);-conector pentru cablu USB.Cerinte sistem operare calculator/laptop:- Windows 7 sau o versiune ulterioara (desi nu mentioneaza in manual, eu am putut sa o folosesc si cu Windows XP)- Mac OS 10.8 sau o versiune ulterioara, iOS 7 sau o versiune ulterioara. Edited April 3, 2019 by Leeview Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts