www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Music Man Cutlass (clasic strat sound+modern spects)

Fenderaru
 Share

Recommended Posts

Pret: 6800
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Music Man Cutlass rosewood ,light premium alder,lemne foarte usoare si rezonante,impecabil,modern spects (radius de 10 si medium jumbo frets,circuit noisless fara a compromite ori infunda tonul,nutul cu frictiune zero la fel si cordarul ,excelenta chitara in zona de covers,este practic chitara-strat de la music man care inginereste vorbind are in plus o serie de imbunatatiri mentionate mai sus.Am avut si Lukater 3 insa chitara asta a facut ca acel L3 sa plece ,cel mai fain model de la MM in opinia mea cutlassul, este cel mai aproape de soundul clasic de stratocaster dar cu modern spects si acces tija grif fix cum este mai bine. Stare impecabila,include hartiile si tocul original. In europa se vinde destul de scump dar in opinia mea face toti banii (este destinata sa fie folosita zilnic,work horse guitar !!!)  new condition include case original https://www.andertons.co.uk/guitar-dept/music-man-cutlass-sss-trem-vintage-turquoise-figured-roasted-maple-maple-parchment-pickguard

DSC00827-e1516663130265.jpg

DSC00831-e1516665185948.jpg

61834C1E-7F3F-445D-AE2C-3AAF7EFBF86D.thumb.jpeg.b06e108655dca5d5d14e06bb7a41b622.jpeg.jpg

Edited by Fenderaru

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.