www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] EBS Micro Bass II

Recommended Posts

Pret: 1000 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.thomann.de/ro/ebs_micro_bass_ii.htm
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

EBS Micro Bass II este un preamp / DI de bass care ofera tonul legendar al celebrului producator suedez de amplificatoare intr-un format extrem de compact. Pedala ofera un sound extraordinar de versatil, foarte transparent cu controalele de ton puse in pozitie centrala, dar cu posibilitatea de a schimba drastic soundul in functie de necesitati. Nu are o multime de slidere de eq cum se mai practica la alti producatori, are doar controalele esentiale, dar implementarea este una extrem de bine gandita, ofera exact frecventele necesare bassului, plus cateva filtre care sa ajute la modelarea rapida si precisa a tonului. In plus beneficiaza de 2 canale footswitchable, buton de mute, drive de calitate incorporat si toata conectivitatea necesara  - iesire DI balansata, bucla efecte, iesire de casti etc. Poate fi alimentat si direct din phantom power pe mufa XLR. DI-ul este unul de top, soundul trimis catre mixer este unul curat si cu de toate, fara a fi necesar sa se intervina mult peste ce iese din preamp. Pedala este in stare impecabila, fara urme de uzura. Se vinde din motive de upgrade la head EBS Fafner ...

Noua costa (varianta 3) peste 1700 lei la Thomann, eu vreau pe al meu 1000 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi.

https://www.thomann.de/ro/ebs_micro_bass_ii.htm

Contact 0731 444 646

EBS Micro Bass II ...jpg

EBS Micro Bass II ..jpg

EBS Micro Bass II.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.