www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] Bearfoot Pink Purple Fuzz - Ovedrive - Distortion - Fuzz

Recommended Posts

Pret: 550 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.thomann.de/ro/bearfoot_honey_bee_overdrive.htm
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Bearfoot Pink Purple Fuzz - este o pedala de fuzz mega boutique produsa de geniul lui Bjorn Juhl, unul din putinii builderi care au venit cu scheme noi foarte bune si folosibile, fara a se inspira din clasicii TS808, Fuzz Face, Muff sau RAT. Pedala este construita cu compenente de top in SUA si se remarca prin versatilitatea deosebita si dinamica extraordinara. Din combinatia dintre gain si ton se pot obtine o multime de variatii, de la edge of breakuo overdrive, la un distors foarte rafinat si pana la un fuzz high gain rafinat si extrem de folosibil in cam toate contextele muzicale. Este unul dintre putinele fuzzuri care se curata foarte frumos si care raspunde foarte bine la stilul de interpretare al chitaristului. Este o pedala de fuzz hibrida - germaniu + siliciu, care lucreaza foarte bine si cu buffere in fata sau pedale de wah. Pedala este ideala pentru tonuri high gain de lead saturate, cu multa expresivitate, calde si definite. Interesant ca pentru un fuzz high gain este foarte putin zgomotoasa.

Pedala se prezinta in stare perfecta functional si buna fizic, cu urme normale de folosire in vopsea (care este foarte casanta la toate pedalele Bearfoot). Mie imi place enorm, am unul in pedalboard, iar acesta era de backup.

Noua era 229 euro la Thomann, acum vad ca mai au in stoc doar Honey Bee care este la 219 euro. Eu vreau pe fuzzul meu 550 lei. Pretul este FIX si nu sunt interesat de schimburi.

https://www.thomann.de/ro/bearfoot_gx_honey_bee_overdrive.htm

Contact 0731 444 646

Bearfoot PPF ..jpg

Bearfoot PPF.jpg

  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.