www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] Pigtronix Echolution 2 Delay

Recommended Posts

Pret: 600 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.musik-produktiv.de/pigtronix-echolution-2-ultra-pro.html
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand un super delay Pigtronix Echolution 2. Este un delay digital care emuleaza diferite sounduri de delay deja consacrate. Din toate delay-urile de top care le-am avut pana acum acesta a avut cea mai buna calitate a sunetului, bufferele sunt extrem de bine facute, Pigtronix este recunoscut pentru calitatea lor, iar partea de filtre este complet analogica. Toate acestea ii dau un ton foarte bogat, organic, pe care toti chitaristii il cauta si pe care alte delay-uri digitale doar incearca sa le atinga. Tape-ul a fost de departe cel mai bun pe care l-am auzit la un delay digital, la fel si analogicul (mi s-a parut peste MXR Carbon Copy), delay-urile digitale au parca mai mult body, sunt foarte aproape de cele high-end de rack, gen Eventide Eclipse, TC 2290 si Korg SDD 3000. Pe partea de tape pot spune ca a trimis la plimbare Strymon El Capistan si Wampler Faux Tape Echo. Partea cea mai misto sunt filtrele, Pigtronix fiind un producator consacrat pe partea de filtre, sunt pur si simplu cele mai muzicale filtre pe care le-am auzit intr-un delay. In rest, vine cu 60 preseturi editabile, tap tempo, true stereo in & out, MIDI in si out. Pedala este in stare foarte buna si vine cu cutie si alimentator originale.

Un alt plus este ca poate fi controlat software, unde deja ai acces la alte functii, de exemplu se poate atasa o pedala de expresie cu care se poate controla orice parametru al efectului, inclusiv se pot controla mai multi parametrii in acelasi timp. Pedala este mult mai mut decat un simplu delay cu tap tempo, partea cu filtre il transforma intr-un multiefect analogic de top pentru modulatii si filtre, dar care stie si delay de top. De sunat suna cam asa, dar mai sunt foarte multe alte video-uri la fel de bune pe youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=6jlbFfw7NxA
https://www.youtube.com/watch?v=052khJDGxc8
https://www.youtube.com/watch?v=QDGUNSY7bXg

Cine are rabdare poate citi si aici despre el: http://www.thegearpage.net/board/index.php…

Aceasta este varianta basic, care are absolut toate facilitatile celorlalte variante, mai putin faptul ca unele setari mai speciale nu pot fi accesate direct din panelul efectului. Din software se poate controla perfect absolut orice parametru. S mai gaseste varianta "mare" la aproape 555 euro. Eu vreau pe al meu 600 lei. Pretul este fix si nu sunt interesat de nici un schimb.
https://www.musik-produktiv.de/pigtronix-echolution-2-ultra-pro.html

Contact 0731 444 646

Pigtronix Echolution Delay .....jpg

Pigtronix Echolution Delay ....jpg

Pigtronix Echolution Delay ...jpg

Pigtronix Echolution Delay ..jpg

Pigtronix Echolution Delay.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.