www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] Ibanez RG Premium RG1070PBZ - Cerulean Blue Burst

Recommended Posts

Pret: 2150 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.mcmusic.ro/electrice-40/ibanez-rg1070pbz-cbb-chitara-electrica.html
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

In contul unei datorii mai vechi neachitate m-am pricopsit cu un Ibanez RG1070 Cerulean Blue Burst. Cum nu sunt mare fan de chitari HSH si Floyd Rose prefer sa o pun la vanzare. Am tot stat in cumpana daca sa o dau sau nu, pentru ca este un instrument foarte reusit, seria Premium de la Ibanez fiind de departe seria cu cel mai bun raport calitate - pret - sound. Totul este premium pe ea si facut ca la carte: corp din tei american cu top din poplar burl, un lemn splendid si finisat exceptional, tremolo Edge Zero 2, foarte stabil si care se simte exceptional la mana (pentru cine stie ce sa faca cu el, nu e cazul meu), grif laminat din 11 bucati cu tastiera de bubinga (care arata extraordinar) pentru o stabilitate exceptionala si cunoscutul set de doze de la DiMarzio care nu mai are nevoie de nici o prezentare: Air Norton (neck), True Velvet (middle) si Tone Zone (bridge). Griful are 24 taste jumbo stainless steel care au uzura zero si sunt shiny si asa vor ramane (otelul este mult mai dur decat aliajul normal nickel silver din care sunt facute in mod uzual tastele, de aceea se uzeaza extrem de greu) si are mecanisme de acordaj locking Gotoh Made in Japan. Tastele sunt lucrate impecabil, cu o atentie la detalii pe care o vezi doar la lutierii de top, gen Suhr sau Anderson (marginile sunt rotunjite perfect si se simt impecabil), iar finisajele chitarii sunt deasemenea impecabile. Asiaticii au ajuns la un nivel de calitate incredibil si folosesc hardware de top, la un pret mult inferior produselor fabricate in SUA pe bani mai multi si calitate mai putina.

Chitara este foarte versatila, datorita electronicii de calitate si configuratiei hardware bine aleasa se poate canta orice gen muzical pe ea, de la jazz, country sau blues pana la cele mai distorsionate metale (sau fuzzuite daca vreti). Este reglata comod si functioneaza perfect. Estetic se prezinta in stare f buna, doar pe spate are cateva urme pe care le-am evidentiat in poze (sunt doar in lac). Griful finisat satin se simte extraordinar. La mine a ajuns exact asa cum se vede, fara nici un fel de accesorii, de aceea o vand exact in aceeasi stare, dar reglata si pusa la punct. Vreau doar sa imi recuperez datoria.

Chitara costa 5500 lei la importator, eu vreau pe a mea 2150 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi, incerc doar sa imi recuperez datoria.

https://www.mcmusic.ro/electrice-40/ibanez-rg1070pbz-cbb-chitara-electrica.html

Contact 0731 444 646

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.