www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] Friedman Pink Taco PT20 Head

Recommended Posts

Pret: 4800 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.thomann.de/ro/friedman_amplification_pink_taco_pt_20.htm
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand un head de chitara handwired in USA Friedman Pink Taco PT20. Prea multe nu am ce sa spun despre el, numele Friedman este printre cele mai mari in lumea amplificatoarelor high end, fiind un producator de referinta al segmentului Marshall Plexi - Super Lead. Amplificatoarele lui se pot vedea pe toate scenele mari ale lumii pentru ca sunt printre putinele care pot obtine inca tonul atat de apreciat al Marshall-urilor din epoca de aur (late 60's, early to mid 70's). Pink Taco este modelul de putere mica hand wired, beneficiaza de lucratura ingrijita si componentele de top al varfului de gama BE100, dar intr-un format portabil si usor si doar 20W. Acesti "doar" sunt relativi, amplificatorul face fara cu brio celui mai dement baterist. Este un amplificator single chanel, cu control complet de ton si un master volume foarte bun, construit pe platforma a 2 lampi de final EL84. Dispune de bucla seriala de efecte. Se pot obtine din el toate tonurile posibile de Marshall, dar cu dinamica si armonicele specifice seriei Plexi si Super Lead. In mana unui chitarist bun se pot obtine o multime de tonuri doar din dinamica extraordinara a amplificatorului si sau volumul chitarii. Datorita master volumului foarte bun suna excelent si la volum de apartament, cine a venit la mine stie ca era amplificatorul responsabil pentru tonurile de drive extraordinare la volum conversational (si nu numai, depinde daca erau sau nu vecinii acasa :). Tonul ramane cald si organic si se curata exceptional de bine din volumul chitarii. Este pentru chitaristii care stiu sa cante, nu pentru cei obisnuiti cu un procesor mediocru, pe aceia ii incurca, pentru ca se aud toate nuantele si eventualele greseli.

 

Amplificatorul este in stare exceptionala, a fost tinut doar in casa, cu o singura oprire in sala de repetitii pentru probe, unde a sunat extraordinar. Functioneaza perfect si este modelul cu alimentare direct la 220V. Il vand pentru ca mi-am luat in sfarsit amplificatorul la care am visat de mic, iar acesta sta si aduna praf degeaba.

Nou costa la Thomann 1500 euro, adica undeva la 7000 lei, eu vreau pe al meu fix 4800 lei si nu sunt interesat de nici un schimb, mi-am cumparat deja alt amplificator. Nu raspund la mesajele cu propuneri de schimb, asa ca mai bine nu pierdeti timpul degeaba.

https://www.thomann.de/ro/friedman_amplification_pink_taco_pt_20.htm

Contact 0731 444 646

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.