www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
barbarossa

expirat vând [EXPIRAT] Music man Evh axis ex 1997 transparent green

Recommended Posts

Pret: 0 RON
Localitate: Cj ms
Contact: -
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand o chitara ultra rara si anume un Music Man Axis EX identic cu modelul EVH din 1997. Modelul acesta este foarte rar, iar in culoarea transparent green este aproape imposibil sa o gasesti. In 10 ani de cand o am aproximativ nu am mai vazut la vanzare culoarea asta, si urmaresc destul de des anunturi peste tot in lume, fiind un mare fan al acestui model.

Modelul axis ex este identic cu evh,  cu aceiasi pozitionare a switch-ului, fara belly cut, exact acelasi lemn si hardware, inclusiv bridge-ul gotoh cu offset saddles si lemn, toate acestea fiind importate din usa si doar asamblate in japonia, modelul fiind vandut doar in japonia unde cererea pt modelul evh era mare inca dupa divortul ebmm-evh, fiind astfel evitat orice proces din partea evh. Nu se mai produce cam de la inceputul anilor 2000. 

Culoarea nu e faded, ceea ce iar e destul de greu de gasit pt ca in anii 90 si inceputul anilor 2000 EBMM nu foloseau la vopsire o solutie prea rezistenta la fading.

Este made in Japan, facand parte cam din primul lot in care se spune ca s-au folosit chiar hardware-ul, gaturile si corpurile EVH preluate din USA de la EBMM care au incetat productia acestui model in octombrie 1995, un indiciu fiind inclusiv faptul ca aceasta chitara are top-ul din 2 bucati. Are top adevarat de maple, de 4-5 mm, nu doar veneer!

Chitara este in stare excelenta, taste fara urma de uzura, eventual putin oxidate. A fost cantata destul de putin, fiind practic luata ca noua, new old stock. Am mai multe chitari si cant putin pe fiecare dintre ele. Specificatiile identice modelului EVH. Gatul putin mai carnos. Suna criminal, clean sau dirty, actiune f joasa, gat drept, sunt gata sa o compar cu orice chitara vreti voi, de oricate mii de euro. Are dupa mine cele mai faine doze ever. Se poate canta orice stil cu ea.

Se vinde fie cu case original fie cu husa groasa originala. Cumparatorul alege.

Pret 1400 euro. Nu negociez.

Poze mai tarziu.

Desi am zis ca nu o voi vinde niciodata, am reusit sa cumpar un Music Man Evh verde la un pret f bun si il voi pastra pe acesta deoarece asta e si mai rar, e chitara de colectie. Cele 2 suna identic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.