Speedo94 Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Pret: 300 Localitate: Iasi Contact: 0748991610 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Sistemul a fost scos de pe un Gibson Les Paul Studio 2013 la scurt timp dupa cumparare. Motivul este ca am facut upgrade la un set de locking tuners. In timpul in care l-am utilizat sistemul a functionat perfect. Acesta permite acordarea automata a instrumentului si contine mai multe preseturi(Standard E, Standard D, Drop D, DADGAD, etc.) dar si optiunea de a salva propriile variante de acrodaj ale chitarei. Setul contine cele 6 cheite de acordaj, Unitatea centrala de control, Piesele de montaj, Incarcatorul bateriei si cele 4 adaptoare de priza. Bateria a depasit perioada de functionare si trebuie inlocuita. Se gaseste foarte usor pe Thomann la un pret destul de mic. Produsul poate fi vazut si testat in Iasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei_sedan Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Accepti 250 Ron? Mi-ar trebui pentru piese, am 2 cheite defecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts