www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Davids

vând Amplificator Laney L5T112 Lionheart - Boutique - Full Lampa

Recommended Posts

Pret: 2900 RON
Localitate: Cluj-Napoca
Contact: 0751220436
Link producator: https://www.thomann.de/ro/laney_l5t112_lionheart.htm
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Amplificator Laney Lionheart L5T - 112. Amplificator boutique, british style, undeva intre vox si marshall, dar face si clean-uri gen fender; Are un sunet plin/ full. Are 2 canale, un ton de lampa exceptional, si desi este 5W, are transformatoare output mari, care fac diferenta, facand sa sune ca un amplificatory de watts mult mai multi + difuzorul celestion de 12'' + cabinetul mare, nu ca alte amplificatoare. Perfect pt cantat live si recording. Puteti cauta pareri sa vedeti ce multumiti sunt oamenii de el(de ex pe amazon). Are componente de inalta calitate, se vede f bine ca nu e ieftin, materiale de calitate etc. Vine cu husa, cu footswitch si cablu de alimentare. La amplificatory nu s-a schimbat absolut nimic/umblat la nimic. Nici nu am defacut suruburile de la grilajul din spate(prin care se umbla la lampi- nu am schimbat lampile). Nu a fost cantat mult la el - a fost folosit rar tare (stau la bloc). Singurul lucru care s-a schimbat a fost manerul (de care se cara) - era unul de musama, nu f rezistent(cum spun si review-urile) - i-am facut unul din piele, rezistent. Ia pedale f bine. Pe scurt, este f bun, ca si nou. Este in garantie!! Cumparat de la un magazine din Bucuresti in 20.11.2017 (foaia de la Fan Courier) - deci mai are cu destul de mult peste un an de garantie. Il dau deoarece pur si simplu nu il folosesc (cant cu chitara electrica fara sa fie conectata la nimic, la rece, din pacate:)) ). Se poate vedea si proba in Cluj-Napoca.

 

In video-uri este chitara (de retinut ca este un telecaster Squier Classic Vibe) direct in amp cu un Boss DD-7 in effects loop(mai arata in video-uri cand e oprit/pornit+ca se poate auzi).

Pret Thomann : 3.583 RON / 769 EURO -> https://www.thomann.de/ro/laney_l5t112_lionheart.htm

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

8.jpeg

9.jpeg

Pret Negociabil

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca si ton, este o combinatie intre vox si marshall, nefiind la niciunul dintre cele 2 capete neaparat, cu un drive perfect pentru niste full chords dar si pentru o solostica buna ;)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.