www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Claviatura MIDI M-Audio Keystation 61ES

sam
 Share

Recommended Posts

Pret: 450 ron
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Salutare! De vanzare o claviatura MIDI M-Audio Keystation 61ES. Este in stare excelenta atat estetic cat si functional, a fost folosita doar ocazional in casa, in regim de amator.

Pentru cine nu stie ce este o claviatura MIDI, cred ca ar trebui precizat ca nu este o clapa de sine statatoare. Functioneaza numai conectata la un calculator printr-un soft dedicat (eu am folosit-o cu Cubase, dar este compabtibila cu majoritatea soft-urilor de gen). Nu include alimetator, dar nici nu are nevoie pentru ca se alimenteaza pe USB.

Speficificatii:
- 61 de taste semi-weighted sensibile la velocitate
- Control de pitch si mod wheel
- Fader pentru controlul volumului
- Conector MIDI out pentru transmiterea semnalelor MIDI din calculator catre alte dispozitive externe
- Alimentare prin USB sau adaptor (disponibil separat)
- Class-compliant cu Mac OS X, Windows XP si Vista (32 de biti) pentru plug-and-play
- Dimensiuni: 99.1 x 24 x 9 cm (L x L x A)

Pret 450 ron, in care este inclus si stativul din imagini. Nu ma intereseaza schimburi, motivul vanzarii este ca sunt plecat din tara si sta degeaba. Nu mai am cutia originala asa ca nu trimit prin curier. Nu ma pot ocupa personal de ambalat ca sa garantez livrarea in bune conditii, asa ca va rog nu insistati. Numai cu livrare personala in Ploiesti.

20180919_120508.jpg

20180919_120513.jpg

20180919_120520.jpg

20180919_120523.jpg

20180919_120540.jpg

20180919_120602.jpg

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.