www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 66 - Votare Si Comentarii


Cosu
 Share

Duel 66 - Votare Si Comentarii  

35 members have voted

  1. 1. Duel 66 - Votare Si Comentarii

    • Monoxide
      5
    • Grosucelmare
      0
    • jem5555
      2
    • Un_om
      11
    • Johnny I
      0
    • obogz
      0
    • Malmsteen
      8
    • gt-play3r
      1
    • calimero
      1
    • alex_omul
      1
    • karpi
      6
    • Dragonflame
      0
    • alexm
      0
    • _Xecutioner_
      0


Recommended Posts

In primul rand, Christos a inviat!

.............

Multumesc frumos de aprecieri...ce sa spun, eu pentru ca nu am activat niciodata in nicio trupa, pentru ca nu cant decat cam 1,2 ore pe saptamana ("motivul" Stefan este in avatar!), intr-un cuvant nu sunt deloc un profesionist, sunt doar un mare pasionat de chitara, nu pot emite judecati de valoare...in schimb pot sa spun cu siguranta daca ceva imi place sau nu, cred ca cel mai important este, ca in absolut orice domeniu, ca lumea sa fie stimulata de critici, pentru ca doar asa se poate progresa, conteaza cel mai mult imaginatia in primul rand si dorinta de a "produce" ceva, asta cred eu ca este cel mai important, stiu din start ca nu poti intruni acceptul tuturor si de aceea nu imi bat capul sa fiu pe placul cuiva....

Revenind la vot, remarc multe variante bune, felicit si pe colegii mai "in varsta" decat altii :) pentru pasiunea chitara iar votul meu merge la...malmsteen, desi i-am reprosat ca pasajele executate in D minor la un moment dat nu prea se "pupa" cu armonia, o pentatonica era exact ce trebuia, in fine, felicitari si toate cele bune tuturor! (ne vedem la duelul urmator!)

Link to comment
Share on other sites

Uff, încep sa regret ca m-am zbãtut atâta ca sã am din nou net, respectiv acolo unde stau acum. In the very first day, a trebuit sã citesc, cu noduri în gât, tot ce s-a scris pe seama mea. :o Trebuie totuºi sã rãspund celor care au proferat mai sus mãscãri belicoase, ºi o voi face cerându-mi scuze pentru nesãbuința de a folosi termenul de "show-off" aici unde nu era deloc cazul. Imprudent, am cazut în plasa citatelor celebre dupã useri care posteazã înaintea mea :) . Bineînțeles cã userul Calimero, care (nu) a dat dovada de muuultã bunã creºtere ºi maturitate în cadrul rãspunsului sãu, nu primeºte nici un fel de scuzã! :( Termenul de "puºtani" nu a fost decât un eufemism nemaipomenit de greu de înțeles, mai ales ca în spiritul invocatelor improvizații, de data asta, chiar avea ceva sens folosirea lui. B)

Menționez cã, deºi o vreme am avut acces la internet sporadic ºi foarte limitat ca timp, am descãrcat ºi am ascultat temeinic toate improvizațiile, ca întotdeauna, înainte sã scriu un comentariu. Oare ar fi trebuit sã ma limitez la posturi gen Stratman? (nu am nimik cu respectabilul user!) De ce naiba se numeºte topicul "... ºi comentarii"? :)

Nu mã consider nici Tata lor nici Mama lor, pur ºi simplu mã bucur de puținul timp în care mai pot zdrãngãni la chitarã, nici mãcar precum atâția de pe aci care sunt talentați fretmelteri de dormitor... ;) Un singur lucru e cu siguranțã adevãrat: mai am încã multe de învãțat de la un om :) (bafta mea cã imi este cel mai bun prieten ºi mã cunoaºte mult mai bine decât oricine altcineva, fãrã a fi loc de asskissing de complezențã aici pe forum) ;)

Numai bine tuturor!

Link to comment
Share on other sites

Guest alexm

Doar o vorba!

 

Ar trebui sa fie cineva mai priceput care sa`si dea cu parerea despre toate melodiile, ca asa se invata, din critici, nu?

Edited by alexm
Link to comment
Share on other sites

Guest DragonFlame
Doar o vorba!

 

Ar trebui sa fie cineva mai priceput care sa`si dea cu parerea despre toate melodiile, ca asa se invata, din critici, nu?

 

Asta tot asteptam eu. Da' de acuma la duelu urlator ca asta e vechi deja.

Link to comment
Share on other sites

Guest alexm
LA MULTI ANI, ALEXM!

post-4426-1176831164_thumb.jpg

 

Eu as fi cel mai happy, daca as putea da sfaturi utile. Prea mult mai am de invatat ...

 

 

MULTUMESC MULT!!!

 

Si eu am foarte multe de invatat...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.