www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
mmihai3

expirat vând [EXPIRAT] Amplificator Hughes and Kettner TubeMeister 18 head

Recommended Posts

Pret: 1600 RON
Localitate: București
Contact: 0746020113
Link producator: http://hughes-and-kettner.com/products/tubemeister/tubemeister-18/tubemeister-18-head/
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Amplificator de chitară pe lămpi, Hughes and Kettner TubeMeister 18 head

Un amplificator cu un sunet de lămpi curat, "hi-fi", cu puterea maximă de 18 W. Cele două canale au voicing diferit, inclusiv din amplificatorul de putere: pe Clean, sunetul este cristalin, cu înalte clare și bași. Cel de Lead este mai "British", cu medii pronunțate și agresiv. Are o intrare pentru comutator de picior, pentru schimbarea canalelor.

Nu are efect de reverb încorporat. Pentru astfel de efecte opționale (reverb, delay, chorus, etc), el este prevăzut cu loop FX între preamplificator și amplificatorul de putere.

Construcția este metalică, solidă și de foarte bună calitate. Este mic și foarte portabil - împreună cu o boxă Orange 8" și ceva efecte, încape într-o geantă sport. Dimensiuni: 37 x 15 x 15 cm. Se vinde cu husa originală.

Puterea este reglabilă - 18W, 5W, 1W, 0W. Se poate opri (și deconecta) boxa complet, pentru înregistrare silențioasă, asta fără a decupla amplificatorul de putere și a-i fi afectat sunetul final. Sunt foarte puține amplificatoare pe piață care fac acest lucru! Are power soak încorporat și ieșire XLR cu simulare de înregistrare prin boxă "Red Box".

A fost cumpărat în noiembrie 2017 de pe Thomann. Stare impecabilă. A fost folosit în total, estimativ, vreo trei-patru luni. Sunt dispus să răspund întrebărilor începătorilor, în limita timpului disponibil. Pedala din imagine nu se vinde, este doar pentru referință de mărime.

Prețul include TVA - se poate vinde firmelor și fără.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.