www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[EXPIRAT] Fender Stratocaster Classic 60s Lacquer FSR

doomey
 Share

Recommended Posts

Pret: 3000 RON
Link producator: https://reverb.com/item/12594592-fender-special-edition-60s-stratocaster-surf-green-lacquer-tweed-case
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Se vinde un Stratocaster mexican de top, mai exact un model 60s reissue FSR (Fender Special Run) Surf Green din 2015 vopsit integral cu nitroceluloza. Chitara este ca noua dpdv tehnic, functioneaza perfect si suna foarte deschis, exact cum ar trebui sa sune un strat vintage reissue. Aceasta face parte dintr-o editie limitata cu matching headstock. Din cate am citit, s-au facut in jur de 500 de exemplare cu acest finish. Practic, este varianta de Custom Shop a saracului. Am cumparat-o la inceputul anului de pe reverb.com si are cateva ding-uri pe corp, inclusiv vopseaua luata putin in dreptul bratului, in stil light relic, de la vechiul proprietar. Tastele sunt ca noi, actiunea foarte joasa fara buzz.

Specificatiile sunt cele originale, nu am modificat nimic:

- SSS low output, doze foarte clare, Alnico V - suna excelent pe clean si drive

- corp alder

- gat maple, tastiera rosewood cu 21 taste si radius 7.25"

- cheite acordaj tip Kluson

- tremolo vintage - setat floating, tine acordajul impecabil chiar si abuzat

- nut os sintetic

Initial chitara venea cu un tweed case Fender original, eu insa am primit-o intr-un case de proasta calitate (nu cel original), pe care l-am vandut impreuna cu un alt strat, deci vine fara case.

Este o chitara de foarte buna calitate, cu un sunet autentic de strat si un aspect aparte, mai rar intalnit. Ma despart de ea pentru ca nu este chitara principala si pentru ca strang bani pt un Kemper. 

Pretul mi se pare foarte corect, avand in vedere faptul ca noua costa 1100 euro (ex. aici). Usor negociabil, in limita bunului simt.

Se poate incerca in zona Mall Vitan. As prefera sa nu trimit in tara, pentru ca nu am case.

FullSizeRender.jpg

IMG_1759.jpg

IMG_1761.jpg

IMG_1763.jpg

IMG_1762.jpg

IMG_1766.jpg

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.