cedrik 665 Posted August 8, 2018 (edited) Pret: 600 RON Localitate: Bucharest Contact: https://www.facebook.com/NootropicScience Link producator: https://www.presonus.com/products/audiobox-22VSL Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Presonus 22VSL, stare exceptionala (10/10). Fara defecte ascunse, vine cu ambalajul original. Edited August 8, 2018 by cedrik Quote Share this post Link to post Share on other sites
johnu1 21 Posted March 29, 2019 Ce nu-ti place la placa asta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
loris 507 Posted April 1, 2019 On 29/03/2019 at 11:43, johnu1 said: Ce nu-ti place la placa asta? Mda...asta e o intrebare care s-ar pune in privat. Ce ar putea scrie omul aici? Nu imi place X lucru la placa asta... Omul vrea sa o vanda, nu sa isi faca antireclama. Numai eu am vandut o placa de sunet de la steinberg despre care am scris ca e proasta... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cedrik 665 Posted March 28, 2020 (edited) wow, n-am mai intrat de o gramada de vreme. Multumesc @loris, apreciez mult "apararea", si eu prefer sa fiu sincer cu oamenii. @johnu1, placa nu are nimic, inca o folosesc si o ingrijesc la randamentul ei maxim. Trecand peste dihotomia cu bun-rau / negativ-pozitiv, cum am spus in post, nu are defecte ascunse. Ea este protejata intr-un case-rack care e curatat constant, odata cu curatenia sezoniera :) asa ca arata ca nou. E sturdy, metal, foarte bine facuta si arata foarte rezistenta.Motivul vanzarii este unul pur tennic, de upgrade: am nevoie de mai multe intrari/iesiri. Prefer sa nu iau alta pana nu o dau pe aceasta. Pretul nou e 500. Edited March 28, 2020 by cedrik Quote Share this post Link to post Share on other sites
johnu1 21 Posted March 30, 2020 Loris, nu am intrebat daca este defecta sau daca a avut vreo defectiune. Era doar o curiozitate, mai ales ca la momentul respectiv eram in cautare de placa sunet. Raspunsul lui Cedrik este foarte pertinent si suficient. Bafta la vanzare Multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites