Buza Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Pret: 3800 Localitate: Bucuresti Contact: 0723328532 Link producator: https://www.taylorguitars.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand aceasta chitara electro-acustica Taylor 214Ce, aflata intr-o stare foarte buna! Fiind din 2012 beneficiaza de Expression System 1. Am cumparat-o de aici de pe RGC in urma cu doi ani: Dupa cumparare chitara a beneficiat de un setup efectuat de un lutier profesionist, in urma caruia a fost excelent setata pentru corzi de 11. Upgrade: Ebony Bridge Pins. Se vinde cu husa Gig Bag pe care am cumparat-o noua, tot acum doi ani. Nu ma intereseaza niciun fel de schimb. O vand pentru ca nu o folosesc si din pacate aduna praf. Se poate vedea si proba in Bucuresti, Pantelimon, Piata Delfinului! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emy1993 Posted November 26, 2018 Share Posted November 26, 2018 Preturi este în euro sau ei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buza Posted November 26, 2018 Author Share Posted November 26, 2018 Acum 4 minute, emy1993 a spus: Preturi este în euro sau ei? Ei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buza Posted January 20, 2019 Author Share Posted January 20, 2019 Acum 1 oră, elbus a spus: Hahaha! Adun ceva ei și dacă o mai ai, mă bag!Unde e facricată? Fabricată! Hahaha! Mexic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zTeoz Posted June 11, 2019 Share Posted June 11, 2019 Salut ! Mai este valabilă ? Te interesează un schimb cu Takamine EF340SCGN full solid ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buza Posted June 12, 2019 Author Share Posted June 12, 2019 Acum 10 ore, zTeoz a spus: Salut ! Mai este valabilă ? Te interesează un schimb cu Takamine EF340SCGN full solid ? Salut! Este. Nu sunt interesat de schimburi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts