www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
mmihai3

expirat vând [EXPIRAT] Chitară electrică Schecter PT black

Recommended Posts

Pret: 2000 RON
Localitate: București
Contact: 0746020113
Link producator: http://www.schecterguitars.com/guitars/pt-2013-11-22-detail
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Metaliști, salvați-mă!

Chitara este cumpărată în martie 2018 de la MusicAndMore. Se vinde în ambalajul original cu garanție 24 luni de la cumpărare. Ca idee, garanția nu acoperă aproape nimic, cam tot pe ea e considerat "piese de schimb" :) Probabil ți-o repară doar dacă ți se rupe neck-ul sau ceva.

Pe Thomann, chitara costă 3000 lei, iar de unde am luat-o, e 2500 la reducere.

Instrumentul este țeapăn, se simte foarte bine în mână, are un radius mare (flat) și se cântă foarte ușor pe ea. Folosește două doze humbucker, cu coil split pentru single coil, care se află pe controlul de Tone push-pull. Tone controlul a fost schimbat cu unul Alpha, cumpărat tot de la MusicAndMore. Are montate corzi stainless steel de 10 (cred că 10-46 de la Ernie Ball).

Sunet: din pct meu de vedere, PT este o chitară agresivă, potrivită pt metal sau grunge. Deși e construită din același lemn ca un Fender (alder / maple), are un sunet "scooped", modern, mai puternic și cu mai mult sustain decât Telecasterul pe care îl mai am (tot cu humbucker la bridge) - poate datorită faptului că e mai masivă și/sau fretboardului mai plat.

Ca și limitări, cu greu aș recomanda-o pentru ceva vechi - country, classic rock sau blues (deși un Danzig îl face bine, zic eu :)). Poate cu niște doze slabe, cu mediile ridicate. De asta o și vând: mie îmi trebuie mai multă versatilitate, pt că lucrez la pedale, dar chitara asta nu vrea să facă compromisuri!

 

schecter_1.jpg

schecter_2.jpg

schecter_3.jpg

schecter_4.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Switch schimbat, preț 2000 nediscutabil. Menționez că chitara se gășește nouă la 2950 lei, iar b-stock, la Thomann, la 2550.

Chitara se poate testa în zona Berceni, pe ampul Peavey ValveKing sau pe al clientului, cu pedale și cabinet Harley Benton G112 Vintage (cu difuzor Vintage 30). :D Voi fi disponibil între 8 - 13 noiembrie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.