www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marshall tube amp 100w Super Bass plus cab original


Recommended Posts

Pret: 1800 euro
Localitate: Timisoara
Contact: 0356264074, 0732801375
Accept schimburi: Nu accept schimburi

De vanzare un half stack Marshall set, excellent pentru bass sau chitara. Amplificatorul este un Marshall Super Bass 100w, MK2 din 1990, seria JCM800, original din UK, fara modificari. Electronica este neatinsa si functioneaza asa cum trebuie, cu exceptia pot-urilor care ar mai trebui curatate cu spray ptr ca fac zgomot la rulare, amp-ul nefiind cantat decat rar. Difuzoarele Celestion 100w de 12" sunt originale si suna excellent, fara distorsiuni. Cosmetic, setul este in stare buna considerand vechimea lui, cu mici defectiuni la tolex. Lipsesc un capac la maner si unul la speaker aux jack din spate (amandoua din plastic, se gasesc de inlocuit..) Tot setul vine curatat pe exterior pentru cumparator. Seria JCM800 a fost din 81-91 si acest set este destul de rar.  Suna bine pe lampa, tare ca volum si arata cool pentru orice fan Marshall!!

Pretul este de 1200 euro daca vreti head-ul separat si 600 euro cabinetul separat; negociabil usor, in limita bunului simt. Prefer sa le dau impreuna, adica head-ul cu cabinetul la 1600 euro.

Anuntul este valabil doar pentru 10 zile!! Sunati la 0356264074 sau 0732801375 doar daca sunteti interesat real si aveti cash in hand!

NU trimit prin curier sau prieteni, cumparatorul trebuie sa vina sa-l preia din TM.

NU prefer un schimb decat daca aveti un Gibson USA LP Standard, Custom or ES-335 (la schimb valoarea se ajusteaza corespunzator..)

Va multumesc! RGC rocks!!

 

amp plus cab.jpg

back amp plus cab.jpg

back cab.jpg

fata knobs.jpg

back head.jpg

power on fata.jpg

tubes on back amp.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pretul scade la 1100 de euro sau lei ptr head si 500 de euro ptr cabinet. Usor negociabil la 1500 de euro pe set daca veniti cu cash in hand! Un half-stack ca si asta se gaseste mai rar si suna excellent pe chitara sau bass! Cumparatorul nu va regreta, statiile vintage Marshall sunt foarte apreciate!! \m/ 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.