www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
Blackthorn

expirat schimb [EXPIRAT] VHT/ Fryette SigX

Recommended Posts

Pret: 5000 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Accept schimburi

Vind un amp VHT SigX,  proiectat si facut de celebrul Steve Fryette, unul din cei mai respectati si inovatori constructori de ampuri de chitara (si nu numai)

Ampul e o adevarata uzina de tonuri, are 3 canale si din fiecare din ele se pot obtine cel putin vreo 4 tonuri complet diferite. Nivelul de versatilitate e extraordinar, eu cel putin nu stiu sa mai existe vreun amp la nivelul asta. Canalul de clean stie cam orice, de la tonuri calde si rotunde, pana la un ton cristalin specific Fender, cel de crunch este cu un voicing mai modern, mai spre Diesel sa spunem, si ofera prin cele 3 moduri o versatilitate extraordinara. Canalul 3 este in mod clar de inspiratie british, sau Marshall daca vreti, si ofera cam toate nivelele de gain necesare oricarui chitarist. Switch-ul de voicing duce prin toate erele de Marshall, iar boost-ul activabil prin footswitch ofera practic un 3+3 canale.

Pe linga optiunile de vocing si de boost pe fiecare canal se poate alege puterea, in cazul puterii de 40W fiind activat redresorul pe lampa.

Are in el lampi KT88 Genelex Gold Lion (cam cele mai premium lampi la momentul asta) si 12AX7 Mesa Boogie. Toate sunt in stare excelenta, folosite cam un an in regim de apartament. Este direct la 230V, deci nua re nevoie de nici un convertor. Vine insotit de footswitch-ul original.

A avut parte recent de o revizie generala, bias, curatat pot-uri, jack-uri etc.

Pret 5000 lei plus transport daca e cazul in afara Bucurestiului. Nou costa in jur de 2500 euro. Vreau sa cumpar un Friedman BE si am nevoie de ceva bani (destui), acesta este motivul pentru care il vand. Singurul schimb acceptat este cu Friedman BE (la care mai dau diferenta) sau cu un Marshall JVM 410 la care astept o diferenta. Nu ma intereseaza nici un alt schimb.

Contact 0731 444 646

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.