• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Tudor Linca

vând Schecter Omen 8 w/ Coil Split & Booster

Recommended Posts

Pret: 1300 RON (NEGOCIABIL)
Localitate: Cluj Napoca
Contact: PM sau 0729 201 685
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Salut tuturor, 

Precum scrie si in titlu, se vinde un Schecter Omen 8, varianta din 2011, la 1300 de lei, negociabil(+ la pachet si un string winder ^_^).

 

Motivul: nevoie de bani pentru Line 6 Helix LT.

Specificatii:

 •         Model: Omen-8 2011
 •         Culoare: Walnut Satin
 •         Tip construcție: Bolt-on
 •         Material corp: Tei
 •         Material neck: Arțar întărit cu fibră de carbon
 •         Material tastieră: Lemn de Palisandru (rosewood)
 •         Nr. freturi: 24 de freturi X-Jumbo
 •         Scală: 26.5”
 •         Control: Volum individual pe fiecare doza / Split Coil pe fiecare doza / Booster on/off / Ton / Comutator pe 3 căi 
 •         Doze: Schecter Diamond Plus Pasive
 •         Chei de acordaj: Schecter
 •         Bridge: Schecter Custom Hardtail cu corzile trecute prin corp
 •         Hardware: Negru cromat

Chitara a suferit urmatoarele modificari:

 •         S-a introdus switch-uri de split-coil pe fiecare doza, volume separate pentru fiecare doza, si un EMG-PA2 Clean Active Booster (in valoare de 250 de RON), legat la output-ul final, nu individual pe fiecare doza.
 •         Gatul a fost satinat (lacul fiind slefuit jos, iar porii lemnului au fost inchisi cu ulei pentru lemn de instrumente) acesta fiind acum mult mai usor de cantat si mai comfortabil.

Chitara NU are defecte ascunse,si are semne de uzura normala, pentru orice intrebare, cerinta, poza etc, contactati-ma fara probleme.

 

 

Chitara Frontal.jpeg

Chitara Gat.jpeg

Chitara Poturi.jpeg

Chitara Spate.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.