www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
man1ak

expirat vând [EXPIRAT] Pedale Mooer si Samson Airline Guitar AF1

Recommended Posts

Pret: 0 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0745173887
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand urmatoarele:

1. Mooer Shimverb - pedala de reverb cu 3 modele: Spring, Room si Shimmer. Pedala suna foarte bine si este extrem de silentioasa. Are control de volum (care actioneaza ca un blend), control de ton si control de decay. Switch-ul este true bypass. Pedala este in stare excelenta - a fost folosita doar in casa. Vine in cutie cu tot ce a avut. La Thomann pretul este 269 RON fara transport. Pretul meu este 175 RON.

2. Mooer Mod Factory - pedala multiefect in formatul clasic Mooer - very small footprint. Efectele sunt Chorus, Flanger, Univibe, Phaser, Envelop Phaser, Tremolo, Stutter, Vibrato, Autowah, Touch Wah si Envelop Ring. Fiecare efect are 3 controale prin cele 3 potentiometre - rolul potentiometrelor se modifica in functie de efect. Pedala suna foarte decent si este perfecta pentru cineva care foloseste ocazional acest gen de efecte. La pretul si in formatul acesta nu are concurent. Pretul la Thomann este 348 RON fara transport. Pretul meu este 250 RON.

3. Mooer ABY switcher - pedala de switch, fie doua chitare intr-un amp, fie o chitara in doua amp-uri. Este foarte silentioasa si isi face treaba excelent. Not much more to say. Pretul la Thomann (pt mkII) este 176 RON. Pretul meu este 100 RON.

4. Samson Airline Guitar AF1 - modul wireless UHF. Este un echipament exceptional, atat prin calitatea sunetului cat si prin format. Receptorul are format de pedala gen Boss, cu doua antene, control de gain si control de squelch (pentru eliminarea eventualelor interferente). Se poate alimenta cu baterie de 9V sau prin adaptor de 12V. Transmitatorul este foarte mic si merge cu baterie AAA. Are control on/off si un control PAD care reduce volumul cu 15db. Transmitatorul are forma potrivita pentru Strat-style, dar se poate folosi fara probleme la orice chitara. Este foarte silentios, nu adauga zgomot de fond si poate fi folosit si ca buffer - pentru pedalier cu mai multe pedale inseriate conteaza foarte mult. Pretul la Muziker este 1.090 RON. Pretul meu este 650 RON.

 

Trimit oriunde in tara prin Fan Courier pe costul cumparatorului.

IMG_8278.JPG

IMG_8277.JPG

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.