www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
man1ak

expirat vând [EXPIRAT] Marshall JVM205h + Marshall 1960A

Recommended Posts

Pret: 1100 EUR
Localitate: Bucuresti
Contact: 0745173887
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand amp Marshall JVM205h (versiunea head, 50w) impreuna cu cabinet 1960A. Pentru cine nu stie, Marshall JVM205 este un amplificator all-tube, Made in England cu 2 canale complet independente, fiecare dintre ele cu 3 moduri. Primul canal este de Clean/Crunch si are un mod Clean, un mod bazat pe preamp-ul de Plexi si un mod bazat pe preamp-ul de JCM800. Al doilea canal este de Overdrive si are un mod Hot Rod JCM800, un mod high gain si un mod ultra high gain. Fiecare canal are eq cu bass, middle, treble, gain si volum de canal. Amp-ul are doua master volume care pot fi asignate oricarui mod (de regula se foloseste un master volume pentru canalele mai curate - clean, plexi si hot rod JCM si celalalt master volume pentru mod-urile mai high gain - JCM800 si cele 2 high-gain). Reverb-ul este digital de foarte buna calitate si are doua potentiometre care se pot asigna independent oricarui mod. Bucla de efecte este foarte desteapta, functioneaza atat in serie cat si in paralel (cu ruta separata pentru semnalul dry) si se poate mixa semnalul dry cu cel wet in orice proportie cu ajutorul unui potentiometru dedicat. Suna exceptional, modurile fiind foarte diferite si permitand o multime de tonuri. Circuitul foarte destept permite setarea individualizata de volum pentru fiecare mod astfel ca nu vezi gasi aici diferente de volum intre moduri. Lampile sunt foarte putin folosite, amp-ul fiind folosit in home studio. Este in stare perfecta, nu are nici o zgarietura sau lovitura.

Cabinetul este, cred, cel mai celebru de la Marshall - 4x12, slanted, Made in England. Difuzoarele sunt cele originale - G12T-75, perfect calibrate pentru sunetul de Marshall din anii 80. Cabinetul este in stare buna, dar nu perfect. Are cateva mici zgarieturi, mai mult pe spate. Oricum, nimic care sa sara in ochi. In poze cab-ul apare fara roti, dar le am si le voi monta la loc.

Amp-ul vine cu footswitch-ul original cu 4 butoane si cu cel al fratelui mai mare (JVM410) cu 6 butoane. Eu il folosesc pe cel cu 6 butoane pentru ca am 4 pentru canalele preferate, unul pentru fx loop si unul pentru reverb. Sistemul de switching este foarte destept, complet digital si poate fi programat foarte usor sa schimbe canalele cu diverse setari (cu/fara reverb, cu/fara fx loop, master 1/master2) sau sa comande orice switch de pe face plate. Este, de departe, cel mai inteligent sistem de switching pe care l-am vazut pe un amp pana acum.

Atat amp-ul cat si cab-ul vin cu huse (husa de head e in stare perfecta, cea de cab e un pic rupta, dar isi face treaba). Includ in pachet si un cablu amp-cab VanDamme cu jack-uri Neutrik.

Se gasesc o multime de demo-uri pe youtube. Acesta este cel oficial de la Marshall:

Pretul pachetului la Thomann este 1,750 EUR (amp, cab, footswitch, huse). Pretul meu este 1,100 EUR. Livrez doar in Bucuresti - din pacate nu am cutii, deci nu pot trimite in tara.

IMG_8268.JPG

IMG_8269.JPG

IMG_8270.JPG

IMG_8267.JPG

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.