• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
Blackthorn

vând Jetter Gain Stage Gold

Recommended Posts

Pret: 550 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.thomann.de/ro/jetter_gear_gs124.htm
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand un Jetter Gain Stage Gold. Pedala este extraordinara, este un drive extrem de dinamic si cu un sound foarte bun. Pedala este ceva intre un Dumble si un ton de Marshall Super Lead, in functie de setarile de smooth sau hard.  Este o pedala boutique adevarata, una dintre cele mai reusite de pe piata, voicingul este tunat extrem de atent. Este extrem de dinamica, poti obtine doar din volumul chitarii si panatie orice de la clean la high gain, fara sa isi piarda definitia si voicingul. Nu stiu cum a reusit Jetter acest lucru, dar pedala asta suna bne in orice amp o folosesti. Faza nasoala e ca dupa ce canti pe ea ti se par celelalte ODuri artificiale, aceasta se comporta ca si un canal de amp pe lampa foarte dinamic. Pedala se prezinta in stare perfecta functional si buna estetic. Eu o dau pentru ca momentan folosesc in pedalboard Jetter Red Square, care se muleaza perfect pe nevoile mele actuale.

Pedala nu se mai fabrica de ceva timp, dar se mai gaseste verisoara ei, respectiv GS124 la pretul de aproximativ 1150 lei. Pretul meu este de 550 lei, este fix si nu sunt interesat de nici un schimb.

https://www.thomann.de/ro/jetter_gear_gs124.htm

Contact 0731 444 646

Jetter Gold _.jpg

Jetter Gold.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.