• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
Blackthorn

vând Walrus Audio Iron Horse Distortion

Recommended Posts

Pret: 550 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.thomann.de/ro/walrus_audio_iron_horse_v2.htm
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Walrus Audio Iron Horse este o pedala de distors high gain dezvoltata din celebrul ProCo Rat. Schema originala a fost modificata si updatata, astfel ca a iesit o pedala high gain mult mai versatila de originalul si cu un sound mai organic. Este lucrata la cele mai inalte standarde si cu componente premium. Este extrem de versatila, stie cam orice de la un crunch frumos, pana la tonuri saturate de distors pentru lead sau chiar se poate obtine un fuzz high gain foarte frumos. Switch-ul de clipping cu 3 pozitii ii da mai multe arome, pe mijloc este un sound mai bright si necompresat, in stanga este setarea medie, iar in dreapta esteun ton ceva mai dark si foarte compresat. Pe aceasta setare am reusit sa obtin un fuzz foarte bun. Pedala este in stare impecabila functional si foarte buna cosmetic. Este v2 (din primele modele) care a fost facut in carcasa de v1.

Noua costa 950 lei la Thomann, eu vreau pe a mea 550 lei. Pretul este absolut fix si nu sunt interesat de nici un schimb. Nu raspund la negocieri sau propuneri de schimb decat intr-un mod foarte neplacut.

https://www.thomann.de/ro/walrus_audio_iron_horse_v2.htm

Contact 0731 444 646

Walrus Iron Horse _.jpg

Walrus Iron Horse.jpg

Walrus.jpg

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.