• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
Blackthorn

vând TecAmp Black Jag 900

Recommended Posts

Pret: 3200 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://tecampusa.com/amps/1-black-jag-900
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

TecAmp Black Jag 900 este un head de bass ultra portabil fabricat cu componente de top in Germania. Este un amplificator cu adevarat boutique, cu un sound si o dinamica pe masura, ofera 900W curati, totul impachetat intr-un pachet care nu cantarest mai mult de 3 kg, deci poate fi luat foarte usor oriunde, la repetitie, in avion, etc. Headul ofera un set complet de controale, din care iti poti regla cam orice ton dorit, frecventele corectiilor sunt foarte bine alese, mediile au mai multe frecvente selectabile, toate foarte muzicale.

Cel mai important este ca preamplificatorul pune extrem de bine in valoare tonul si vocea instrumentului, dar poate corecta eventualele neajunsuri: timbrul instrumentului ramane, dar poate compensa foarte usor lipsa unor anumite frecvente si o face exceptional de bine. Are incorporat un compresor foarte bun si foarte muzical, modul rock da un ton foarte de credibil si maraitul unui cunoscut amplificator care incepe cu Amp si se termina cu EG si mai are in plus in coada SVT. Cu un cabinet bun sub se poate canta absolut orice, de la un ton smooth de jazz pana la rock agresiv. E genul de amp in care orice ai baga suna bine, dar cu un instrument bun in fata suna fabulos. Si inca un lucru extrem de important, iesirea de DI una cu transformator de iesire, este foarte transparenta si reuseste sa trimita in PA tonul natural al instrumentului fara pierderi de semnal si fara zgomot. Amplificatorul este in stare perfecta functional si aproape impecabila cosmetic.

Seria Black Jag este o familie cu mai multi componenti, cu puteri intre 500-2000W, modelul 900 fiind cel care ofera cel mai bun compromis intre dimensiunile exterioare, greutate si putere. Cei 900W oferiti sunt arhisuficienti la cam orice si de gig, poate doar pe stadioane sa ai nevoie de ceva mai multa putere (desi se pooate rezolva si asta prin adaugarea a inca unui cabinet de extensie).

TecAmp Black Jag 900 se vinde in SUA pentru umilul pret de 1350$, adica undeva in jur de 5130 lei. Este un amplificator premium cu un pret mic pentru ce sound, flexibilitate si putere ofera. Pretul meu este de 3200 lei, este FIX si nu sunt interesat de nici un schimb. Poate doar cu dolari sau euro, daca nu aveti lei.

https://tecampusa.com/amps/1-black-jag-900

Contact 0731 444 646

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.