Sign in to follow this  
Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] TecAmp Black Jag 900

Recommended Posts

Pret: 3200 RON
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://tecampusa.com/amps/1-black-jag-900
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

TecAmp Black Jag 900 este un head de bass ultra portabil fabricat cu componente de top in Germania. Este un amplificator cu adevarat boutique, cu un sound si o dinamica pe masura, ofera 900W curati, totul impachetat intr-un pachet care nu cantarest mai mult de 3 kg, deci poate fi luat foarte usor oriunde, la repetitie, in avion, etc. Headul ofera un set complet de controale, din care iti poti regla cam orice ton dorit, frecventele corectiilor sunt foarte bine alese, mediile au mai multe frecvente selectabile, toate foarte muzicale.

Cel mai important este ca preamplificatorul pune extrem de bine in valoare tonul si vocea instrumentului, dar poate corecta eventualele neajunsuri: timbrul instrumentului ramane, dar poate compensa foarte usor lipsa unor anumite frecvente si o face exceptional de bine. Are incorporat un compresor foarte bun si foarte muzical, modul rock da un ton foarte de credibil si maraitul unui cunoscut amplificator care incepe cu Amp si se termina cu EG si mai are in plus in coada SVT. Cu un cabinet bun sub se poate canta absolut orice, de la un ton smooth de jazz pana la rock agresiv. E genul de amp in care orice ai baga suna bine, dar cu un instrument bun in fata suna fabulos. Si inca un lucru extrem de important, iesirea de DI una cu transformator de iesire, este foarte transparenta si reuseste sa trimita in PA tonul natural al instrumentului fara pierderi de semnal si fara zgomot. Amplificatorul este in stare perfecta functional si aproape impecabila cosmetic.

Seria Black Jag este o familie cu mai multi componenti, cu puteri intre 500-2000W, modelul 900 fiind cel care ofera cel mai bun compromis intre dimensiunile exterioare, greutate si putere. Cei 900W oferiti sunt arhisuficienti la cam orice si de gig, poate doar pe stadioane sa ai nevoie de ceva mai multa putere (desi se pooate rezolva si asta prin adaugarea a inca unui cabinet de extensie).

TecAmp Black Jag 900 se vinde in SUA pentru umilul pret de 1350$, adica undeva in jur de 5130 lei. Este un amplificator premium cu un pret mic pentru ce sound, flexibilitate si putere ofera. Pretul meu este de 3200 lei, este FIX si nu sunt interesat de nici un schimb. Poate doar cu dolari sau euro, daca nu aveti lei.

https://tecampusa.com/amps/1-black-jag-900

Contact 0731 444 646

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.