www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
metallixro

expirat vând [EXPIRAT] Head Mesa Boogie F30

Recommended Posts

Pret: 3500 RON
Localitate: Craiova
Contact: metallixro@gmail.com / 0730044097
Link producator: http://www.mesaboogie.com/support/out-of-production/f-series.html
Stare: Foarte buna/Ca nou
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand head Mesa Boogie F30 in stare excelenta - cosmetic si ca functionare, folosit numai acasa. Sunt al doilea proprietar, este cumparat acum 1 an de la un prieten, achizitia initiala a fost in 2006. Inainte de a ajunge la mine, amp-ul a stat niste ani in storage deoarece proprietarul nu se mai ocupa cu muzica, la fel la mine a fost folosit ocazional pana recent cand am inceput sa invat/exersez regulat la chitara. Imediat dupa achizitie amp-ul a ajuns la Rasvan S. de la HGE Contraptions pentru verificare/maintenance -  nu a constatat vreo problema. (Multumesc Razvan pentru educatia gratuita despre echipament :))
Vine cu tuburi Mesa cu destula viata ramasa, dar am achizitionat si un retube kit special pentru acest model, tuburi JJ care au fost 90 euro, pentru a testa vreo diferenta de sunet, iar acum sunt 4x JJ in preamp (doar pentru ca erau vandute ca tuburi high gain dar eu nu am sesizat vreo diferenta) si 2x Mesa power, celelalte de tuburi se dau la pachet (4x Mesa 12AX7 si 2x JJ EL84). Mai vine cu footswitch + husa originala + manual.
Il vand pentru ca nu am ce face cu un Mesa Boogie din postura de incepator si vreau sa trec la digital sau ceva mai potrivit pentru cine sta la bloc. 
Nu sunt interesat de schimburi.
Trimit in tara ambalat corespunzator, livrare cu verificare. Se poate proba in Craiova, inclusiv cu pedale, ma pot deplasa in zona daca cineva este dispus sa il testeze undeva la volum mare.
Pretul 3500 lei – pentru un Mesa Boogie in stare excelenta!
Tel: 0730044097

F30.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.