Blackthorn

expirat vând [EXPIRAT] Ernie Ball Music Man Silhouette Special

Recommended Posts

Pret: 1200 EUR
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.promusictools.com/music-man-usa-silhouette-special-hss-pdn-cardinal-red-sparkle-piezo-mh.html
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Se vinde un Ernie Ball Music Man Silhouette Special Pearl White. Este un model discontinued la Music Man, acum se mai fabrica doar varianta HSH in 24 taste. Inca se mai gaseste in stoc la anumiti dealeri, dar devin din ce in ce mai rare. Chitara este o abordare usor mai moderna a conceptului de Stratocaster, de la care preia reteta, dar o aduce la zi. La fel ca si chitara din care inspirata vine cu corp din alder, grif bolton integral din maple, dar vine cu ceva noutati care o duc la alt nivel: nu intonat, cheite 4+2 locking si montate la un unghi special pentru a micsora la maxim posibilitatile de dezacordare, doza humbucker la bridge, circuit de silent similar cu cel folosit de Suhr (este legata in circuit o bobina speciala care anuleaza 60's hz (50's pentru Europa) noise, dar fara a modifica absolut deloc tonul chitarii). Are un sistem de switching special, astfel pe pozitia numarul 3 nu este doza middle singura, ci sunt puse in paralel doza de bridge cu cea de neck, in genul pozitia 2 de la Telecaster. Chitara este foarte versatila, reglata foarte bine si suna excelent. Este ideala pentru cine are nevoie de de multe tonuri foarte bune intr-un singur instrument. Music Man este cunoscut pentru atentia la detalii si pentru grifurile lucrate perfect si cu un profil deosebit de comod (profilul este perfect, iar finisajul specific Music Man, fara lac lucios il fac cu adevarat deosebit de comod). Desi aparent este SSS are in bridge un single coil sized humbucker DiMarzio Tone Zone S care se balanseaza perfect tonal, dar si ca nivel de iesire cu dozele neck si middle. Suna foarte bine si este o lucrata impecabil. Culoarea este foarte frumoasa, din pacate camera foto are ceva probleme in a prelua albul acesta perlat. Headstockul este vopsit cu aceeasi culaore cu corpul, lucru care ii da un plus de eleganta.

Chitara prezinta urme foarte mici de folosire pe care am incercat sa le surprind cat am putut in poze. In principiu este vorba de un mic ding la headstock.  Tastele sunt aproape noi. Am luat-o ca backup pentru celalalt Silhouette special si cam cantat-o doar in casa, mi-a fost mila de ea sa o scot la produs. Este reglata excelent, cu actiune joasa si fara fretbuzz. Griful este unul dintre cele mai comode din cate am probat eu pana acum. Suna si se canta ca un instrument pentru profesionisti. Este mult peste ce reuseste Fender sa faca cu seria American Deluxe sau Elite cum ii spune acum si as spune ca este lejer la acelasi nivel cu varianta Custom Shop de American Deluxe (sau cum ii spune la Custom Shop).

La momentul actual am gasit-o la preturi semnificativ peste 2000 euro. Eu vreau pe a mea 1200 euro sau echivalentul in lei. Pretul este absolut FIX si nu sunt interesat de nici un schimb.

https://www.promusictools.com/music-man-usa-silhouette-special-hss-pdn-cardinal-red-sparkle-piezo-mh.html

Contact 0731 444 646

MM Silhouette Special SSS 01.jpg

MM Silhouette Special SSS 02.jpg

MM Silhouette Special SSS 03.jpg

MM Silhouette Special SSS 04.jpg

MM Silhouette Special SSS 05.jpg

MM Silhouette Special SSS 06.jpg

MM Silhouette Special SSS 07.jpg

MM Silhouette Special SSS 08.jpg

MM Silhouette Special SSS 09.jpg

MM Silhouette Special SSS 10.jpg

MM Silhouette Special SSS 11.jpg

MM Silhouette Special SSS 12.jpg

MM Silhouette Special SSS 13.jpg

MM Silhouette Special SSS 14.jpg

MM Silhouette Special SSS 15.jpg

MM Silhouette Special SSS 16.jpg

MM Silhouette Special SSS 19.jpg

MM Silhouette Special SSS 20.jpg

MM Silhouette Special SSS 21.jpg

MM Silhouette Special SSS 22.jpg

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uita-te pe toate forumurile daca esti interesat, crapaturile sunt in lac si apar la marea majoritate din cauza neck-ului tight fit. Eu m-am uitat pentru ca ma intereseaza chitara, pentru mine e non issue. Iar pretul e mai mult decat decent. Cele bune

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.