• Announcements

  • Cosu

   Regulament Mica Publicitate   20/04/17

   Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate: 1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cind tratati cu persoane necunoscute. 3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat. 4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi. Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment. 5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification. 6. Nu sint permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere. Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate. Sfaturi: Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii. Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin. In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,poluand topicul, se vor solda cu avertizare. Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn. Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.  
Sign in to follow this  
Blackthorn

vând Ernie Ball Music Man Silhouette Special

Recommended Posts

Pret: 1200 EUR
Localitate: Bucuresti
Contact: 0731 444 646
Link producator: https://www.promusictools.com/music-man-usa-silhouette-special-hss-pdn-cardinal-red-sparkle-piezo-mh.html
Stare: Uzura normala
Accept schimburi: Nu accept schimburi

Se vinde un Ernie Ball Music Man Silhouette Special Pearl White. Este un model discontinued la Music Man, acum se mai fabrica doar varianta HSH in 24 taste. Inca se mai gaseste in stoc la anumiti dealeri, dar devin din ce in ce mai rare. Chitara este o abordare usor mai moderna a conceptului de Stratocaster, de la care preia reteta, dar o aduce la zi. La fel ca si chitara din care inspirata vine cu corp din alder, grif bolton integral din maple, dar vine cu ceva noutati care o duc la alt nivel: nu intonat, cheite 4+2 locking si montate la un unghi special pentru a micsora la maxim posibilitatile de dezacordare, doza humbucker la bridge, circuit de silent similar cu cel folosit de Suhr (este legata in circuit o bobina speciala care anuleaza 60's hz (50's pentru Europa) noise, dar fara a modifica absolut deloc tonul chitarii). Are un sistem de switching special, astfel pe pozitia numarul 3 nu este doza middle singura, ci sunt puse in paralel doza de bridge cu cea de neck, in genul pozitia 2 de la Telecaster. Chitara este foarte versatila, reglata foarte bine si suna excelent. Este ideala pentru cine are nevoie de de multe tonuri foarte bune intr-un singur instrument. Music Man este cunoscut pentru atentia la detalii si pentru grifurile lucrate perfect si cu un profil deosebit de comod (profilul este perfect, iar finisajul specific Music Man, fara lac lucios il fac cu adevarat deosebit de comod). Desi aparent este SSS are in bridge un single coil sized humbucker DiMarzio Tone Zone S care se balanseaza perfect tonal, dar si ca nivel de iesire cu dozele neck si middle. Suna foarte bine si este o lucrata impecabil. Culoarea este foarte frumoasa, din pacate camera foto are ceva probleme in a prelua albul acesta perlat. Headstockul este vopsit cu aceeasi culaore cu corpul, lucru care ii da un plus de eleganta.

Chitara prezinta urme foarte mici de folosire pe care am incercat sa le surprind cat am putut in poze. In principiu este vorba de un mic ding la headstock.  Tastele sunt aproape noi. Am luat-o ca backup pentru celalalt Silhouette special si cam cantat-o doar in casa, mi-a fost mila de ea sa o scot la produs. Este reglata excelent, cu actiune joasa si fara fretbuzz. Griful este unul dintre cele mai comode din cate am probat eu pana acum. Suna si se canta ca un instrument pentru profesionisti. Este mult peste ce reuseste Fender sa faca cu seria American Deluxe sau Elite cum ii spune acum si as spune ca este lejer la acelasi nivel cu varianta Custom Shop de American Deluxe (sau cum ii spune la Custom Shop).

La momentul actual am gasit-o la preturi semnificativ peste 2000 euro. Eu vreau pe a mea 1200 euro sau echivalentul in lei. Pretul este absolut FIX si nu sunt interesat de nici un schimb.

https://www.promusictools.com/music-man-usa-silhouette-special-hss-pdn-cardinal-red-sparkle-piezo-mh.html

Contact 0731 444 646

MM Silhouette Special SSS 01.jpg

MM Silhouette Special SSS 02.jpg

MM Silhouette Special SSS 03.jpg

MM Silhouette Special SSS 04.jpg

MM Silhouette Special SSS 05.jpg

MM Silhouette Special SSS 06.jpg

MM Silhouette Special SSS 07.jpg

MM Silhouette Special SSS 08.jpg

MM Silhouette Special SSS 09.jpg

MM Silhouette Special SSS 10.jpg

MM Silhouette Special SSS 11.jpg

MM Silhouette Special SSS 12.jpg

MM Silhouette Special SSS 13.jpg

MM Silhouette Special SSS 14.jpg

MM Silhouette Special SSS 15.jpg

MM Silhouette Special SSS 16.jpg

MM Silhouette Special SSS 19.jpg

MM Silhouette Special SSS 20.jpg

MM Silhouette Special SSS 21.jpg

MM Silhouette Special SSS 22.jpg

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uita-te pe toate forumurile daca esti interesat, crapaturile sunt in lac si apar la marea majoritate din cauza neck-ului tight fit. Eu m-am uitat pentru ca ma intereseaza chitara, pentru mine e non issue. Iar pretul e mai mult decat decent. Cele bune

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.