www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amplificator


DiablloNegro
 Share

Recommended Posts

Salut, ajută-i pe colegii care au ceva experiență cu modelul și dă-le și niște criterii pe care le ai în vedere, ce vrei să faci cu el, ce ai de gând sa folosești și ce nu, altfel sunt foarte multe modele bune, dar nu mereu potrivite pentru cine se interesează de ele ;) Eu unul nu am habar despre el, pare interesant :) Lumea zice că rupe la metale pe canalul hot, că are un clean excelent cu mult headroom (no shit, la ce animal e), că are un crunch solid cu multe armonice etc. etc., că e foarte silențios (adică nu prea introduce el extra zgomote) și că dă sunet cărnos și răspunde foarte bine la controlul de egalizare. Și mai zic că dacă îi schimbi difurile stock cu 2x Celestion H80 (probabil merg multe alte variante) distruge tot.

Uite un review drăguț mai jos. Pare genul de chestie super bună dar pe care lumea nu o cumpără în general fiindcă dacă n-ai Marshall/Fender/etc. nu exiști. În rest pare un amp super mișto și fiind solid-state probabil și durabil. Are buclă de efecte, n-are ieșire de căști. Dacă e cel din București de pe OLX, du-te și vezi cum sună. Dacă aș fi interesat de un 2x12 cu siguranță aș vrea să-l aud. Am mai auzit un model de Ibanez (nu mai știu care, sorry) mai demult și era chiar fain. Mno, cu ăsta sigur dai jos câteva straturi de tencuială dacă vrei, asta-i sigur :D Dacă are dinamică bună și un canal curat cu mult headroom și sunet frumos, e tot ce trebuie. Doar să nu-ți fie prea mare/gălăgios sau prea dificil de cărat.

https://terrifyingtonetrip.wordpress.com/2013/10/26/the-perfectly-damn-good-ibanez-tbx150r-that-nobody-wanted/comment-page-1/

Edited by apocapsile
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.